Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Detta är en kommersiell sektion

12 amazing herrklockor du kan fynda på mellandagsrean

Dags att fynda den ultimata accessoaren: armbandsuret! En snygg klocka lyfter varje outfit, och kommer att hålla i många år.

När du tänker rea, så tänker du kanske slit och släng och billiga prylar. Och visst, det är roligt att unna sig något lite onödigt, men egentligen är det smartare att reafynda riktiga klassiker. Och vad är mer klassiskt än en snygg klocka?

Ett bra armbandsur funkar i alla lägen, och det finns verkligen en stil för alla. Här har vi samlat våra favoriter, som samtliga just nu har ett jättebra pris.

Simpel elegans


Daniel Wellington Classic Canterbury – just nu på rea / Paul Hewitt Sailor Nylon – nedsatt 40 % / Gant Park Hill – 7 % rea

Stilrent i stål


Seiko Chronograph Pilot – 16 % rabatt / Hamilton Khaki Navy Scuba Automatic – nedsatt 12 % / Invicta Pro Diver – hela 24 % rea

Rejäla, med smarta funktioner


Casio Collections – just nu 42 % rea / Invicta I-Force – 42 % rea / Citizen Promaster Eco-Drive – nedsatt nästan tio procent

Lyxig känsla, men bra pris


Certina DS – spara över 2 000 / Bulova Accutron II – nedsatt 31 % / Maurice Lacroix – 7 % rea


Klicka här för att se alla klockor på rea


Andra grejer som lyfter en outfit är snygga dojor. Här är reans bästa sneakers, som du kan fynda nu.


Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller adlinks via en eller flera av våra partners.