Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är de 5 sexigaste herrdofterna – om tjejerna själva får välja

Vilken doft kommer att göra 2017 riktigt lyckat?

Vilken doft kommer att göra 2017 riktigt lyckat?

Shopping | 29/12/2016 18:32

På jakt efter en ny parfym, som ska få dig att dofta riktigt oemotståndlig? Då är det här listan för dig!

På jakt efter en god doft?

Det här är de fem sexigaste dofterna för män, om kvinnor får välja. För spänningens skull börjar vi, såklart, vår lista bakifrån.

5. L'Eau D'Issey från Issey Miyake

Med en härlig blandning av citrus och toner av skog är det här doften för dig som vill ha något fräscht och lätt men samtidigt sofistikerat.

L'Eau D'Issey funkar lika bra på kontoret som på nyårsfesten, och kommer definitivt att vara en doft du kan återkomma till många gånger.

Hitta bästa priset på doften här.

4. Creed Aventus

På fjärde plats hamnar en riktig lyxflaska: Creed Aventus. Det här är den dyraste parfymen på listan, men så behöver du bara ta några få droppar för att dofta underbart.


Med noter av så skilda saker som ananas och ambra är den här parfymen verkligen en som sticker ut. Och med tanke på priset är den kanske för mer speciella tillfällen. Men vad är mer speciellt än exempelvis nyårsafton?

Köp Creed Aventus här.

3. Paco Rabannes 1 Million

Den här parfymen är omåttligt populär, och man förstår verkligen varför. Det här är helt enkelt en väldigt sexig doft.


Fruktiga toppnoter av mint och blodapelsin balanseras av basnotens läder. Tillsammans skapas en ytterst maskulin doft, som brukar påverka kvinnor mycket positivt.

Jämför pris på parfymen från Paco Rabanne här.

2. Eros, från Versace

Eros är den grekiska kärleksguden, och det här är definitivt en doft som skulle passa honom.


Med sin fräschör och balans är det här en perfekt doft inte bara för festen. Den kommer funka lika bra på på kaffedejten, biobesöket eller den långa promenaden. Eller, om du vill vara mindre romantiskt, på jobbet.

Köp parfymen här

1. La Nuit de L´Homme av Yves Saint Laurent

Vår solklara vinnare är La Nuit de L'Homme! Det här är en lite annorlunda doft: kryddig och söt men ändå ytterst maskulin. Med den här kommer du att stå ut, och på det bästa möjliga sättet.


Det här är en parfym som känns och doftar väldigt exklusivt, men som inte kostar särskilt mycket. Du får helt enkelt väldigt mycket väldoft för en ganska liten peng.

Det här är ett köp som du kommer att ha nytta av under hela 2017.

Köp vår favoritdoft här!

Alla de här dofterna är grymma, men vi föreslår ändå att du väljer bara en i taget. Mer är nämligen inte bättre när det gäller doft.

Var heller inte för generös när du applicerar, utan låt doften vara väldigt diskret. Åtminstone till den där speciella någon kommer riktigt nära...

Självklart har vi inte glömt tjejerna! Här är de hetaste parfymerna för tjejer som vill äga 2017.

Använder du parfym?