Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är stringtrosorna som män älskar att ha på sig

- 16/01/2017, 17:14 -

Så många recensioner kan inte ha fel! De här är killars absoluta favvotrosor.

Vi har tidigare skrivit om Calvin Kleins episka underkläder, och hyllat hur bra deras stringtrosor sitter på tjejer. Men nu har vi insett hur trångsynta vi varit. Bland användarrecensionerna får man nämligen en helt annan bild av trosorna.


Att de sitter som en smäck är fortfarande sant, men vi hade helt fel i att de är för tjejer. Det här trosorna är helt unisex, för det finns massor av killar som älskar dem!


De hyllande recensionerna har rasslat in i flera år. Typiska omdömen är såna som signaturen "Jocke", som skriver "Bästa stringtrosan jag har haft. Passar lika bra på killar som på tjejer :) Jag äger flera par och använder dem ofta".

De verkar även vara en bra present, eftersom många verkar ha köpt dem till sina söner eller pojkvänner.

Tyvärr verkar inte återförsäljarna av Calvin Klein-trosorna fattat vilken guldgruva de sitter på, så alla produktbilder är av tjejrumpor. Men kanske kan vi snart se hur de ser ut på killar också.


Är du övertygad? Såklart du är!

Då kan du köpa dina egen thong, från 169 kronor, eller string, som kostar från 199 kronor. Och glöm inte att läsa alla roliga recensioner!

---

Detta är en kommersiell artikel. Det innebär att ämnet, produkterna och innehållet är valt och skrivet av en av våra shoppingredaktörer, men att den innehåller kommersiella länkar till en eller flera av våra partners.

Gillar du string på killar?