Dags för nya hörlurar? Här är de populäraste trådlösa lurarna just nu!

Börjar dina gamla hörlurar glappa, spraka och se allmänt slitna ut? Börjar det bli dags att skaffa ett par nya? Här har du de åtta hetaste hörlurarna just nu!


Att behöva nya hörlurar är inte jättekul, men det behöver inte vara speciellt krångligt. Ett bra tips är att kolla på vad andra gillar just nu – om inte annat för att få en bild av vad som finns på marknaden.

Sajten Prisjakt har gjort en sammanställning över vilka trådlösa hörlurar svenskarna gillar mest just nu. Kolla listan och låt dig inspireras!

Om du vill läsa hela listan kan du klicka dig in här. Annars kommer topp 8 här under:

1. Apple AirPods

Inte helt oväntat toppar Apples AirPods listan över de allra hetaste trådlösa lurarna just nu. Baksidan är att de är ganska dyra (runt 1 800 kronor), men vill man ha det absolut trendigaste just nu är det bara att hosta upp.

Här kan du läsa mer om dem och hitta billigast pris.

2. Bose QuietComfort 35

Att Bose gör riktigt bra hörlurar är en gammal sanning. De har sysslat med ljud i absolut toppklass i hela 53 år, så de har haft lång tid att lära sig vad som funkar och vad som inte funkar. Just de här lurarna är ett par riktiga värstingar, men så kostar de också 3 800 kronor att köpa.

Här kan du läsa mer om dem och hitta billigast pris.

3. Beats by Dr. Dre BeatsX


Beats by Dr. Dre har verkligen gjort sig ett namn i hörlursbranschen. Ljudkvaliteten är hög, och alla lurar de producerar är dessutom riktigt snygga. Just BeatsX är hyfsat bra prissatta, och går att köpa för ungefär 1 200 kronor.

Här kan du läsa mer om dem och hitta billigast pris.

4. Jaybird X3

Det här är tredje generationen från Jaybird, och de är minst sagt riktigt bra. Eller som användaren Dundercalle skriver i en kommentar hos Prisjakt:

"Väldigt nöjd, bytte från JBL Reflect Mini BT, och dessa är bättre i alla avseenden. Jag var nöjd med JBL, men dessa är väldigt mycket bättre.

Fantastisk batteritid (används 8h om dagen), smidigt att se batterinivå via mobilen, bra ljud, bra räckvidd, samt grymt bra att kunna spänna de bakom huvudet så att sladden ej hänger löst."

Här kan du läsa mer om dem och hitta billigast pris.

5. Urbanears Plattan ADV Wireless

Den svenska hörlurstillverkaren Urbanears har tagit världen med storm, och deras absolut mest populära lurar är Plattan. Nu har de dessutom gjort dem trådlösa, vilket gör dem både smidigare och snyggare.

Här kan du läsa mer om dem och hitta billigast pris.

6. Sennheiser Momentum Wireless

Sennheiser grundades redan 1945, men slog igenom stort (snarare gigantiskt) 1968 när de släppte hörlursmodellen HD 414, som är historiens mest sålda hörlurar. Det vore en underdrift att säga att Sennheiser vet vad de sysslar med, men ett belysande exempel är att företaget levererar både hörlurar och mikrofoner åt Sveriges Radio. Det här är alltså riktig kvalitet, inget billigt skräp.

Här kan du läsa mer om dem och hitta billigast pris.

7. Beats by Dr. Dre Solo3 Wireless

Solo3 är populära av två anledningar. Dels är de riktigt bra och har grym ljudkvalitet, men framför allt är de galet snygga. Beats vet hur man bygger lurar som inte bara är något att lyssna på musik och poddar med, men som man snarare kan se som en modeaccessoar.

Här kan du läsa mer om dem och hitta billigast pris.

8. Beats by Dr. Dre PowerBeats3 Wireless

PowerBeats3 är riktigt snygga och går dessutom att välja i en rad färger. Användaren Krullbulle skriver så här på Prisjakt:

"Sitter grymt bra, låter väl bra även om de naturligtvis inte går att jämföra med riktiga lurar. Enkla att använda och bra battertid. Betyget ska ju jämföras med samma typ av lurar med in-ear".

Här kan du läsa mer om dem och hitta billigast pris.

För att se hela sammanställningen från Prisjakt kan du klicka dig in här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Behöver du nya lurar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.