Mid season-rean är igång! Här är bästa fynden för henne

Mid season-rean är i full gång, och mängder av butiker har massor av bra erbjudanden. Vi på Nyheter24 har valt ut de allra bästa!


Om man är ute efter att låta garderoben växa inför sommaren är det ett perfekt läge just nu. Massor av butiker har nämligen startat sina mid season sales alldeles nyss, och det går att göra riktigt bra reafynd!

Vi har valt ut produkterna som vi tycker är allra mest intressanta. Kolla om du hittar något du vill ha!

1. Boozt

Boozt har just nu 30 % rea på märken som Filippa K, Day, Gant och Dagmar. Här hittar du allt från kläder till skor, underkläder och accessoarer. Här är några av våra favoriter:

Kofta från Odd Molly / Sneakers från Puma / BH från Samsøe & Samsøe / Vårkappa från ONLY / Spetsklänning från Ida Sjöstedt

Du hittar hela rean här.

2. NA-KD

På NA-KD finns fullt med plagg som är perfekta för den stundande våren och sommaren. Vad sägs till exempel om den här bomberjackan som också finns i svart, grått och militärgrönt, eller en bustier att styla med ett par höga byxor för sommarens utekvällar?

Bomberjacka för 179 kr / Halsband för 49.50 kr / Bustier för 269 kr

Du hittar hela rean här.

3. Ellos

På Ellos hittar du såväl kläder som heminredning. Till exempel den här trendiga lampan i roséguld, eller en härlig rosa vårkappa:

Taklampa / Skinnväska / Boots / Skärp / Kappa

Du hittar hela rean här.

4. Zalando

På Zalando kan du bland annat fynda den här snygga bikinin för 365 kr och silvriga Superstar-sneakers från Adidas, nedsatta med 35 %.

Bikini från Seafolly / Sneakers från Adidas / Väska från Topshop

Du hittar hela rean här.

5. Miinto

Hos Miinto finns massvis med märkeskläder att klicka hem, med upp till 70 % rabatt. Bland annat ett helt gäng snygga klockor - runt tusenlappen billigare än ordinarie pris.

Fjäderjacka från Viva Nilla / Silverfärgad klocka från Jetset / Klocka i rosé från Jetset / Klocka med skinnband från Regal / Skinnjacka från Viva Nilla/ Converse i samarbete med Missoni / Axelväska från Viva Nilla / Sandaletter från Ferrantino

Du hittar hela rean här.

Happy shopping!

/
/
Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hittade du något du gillar?
Tack för din röst!