Skönhetsrea! Här är de bästa skönhetsfynden på nätet just nu

Vad sägs till exempel om 20 procents rabatt på all hudvård från märken som Clarins, Dermalogica och Estée Lauder?


Här har vi samlat alla de bästa rabatterna inom skönhetsvärlden just nu. Allt från nagellack till kroppsvård och ansiktsmasker – paradiset för hudvårdsnörden.

1. BANGERHEADS HUDVÅRDSKAMPANJ

Fram till den sjunde maj har Bangerhead 20 procents på alla sina hudvårdsprodukter. Här är några av godbitarna.

Dermalogicas produkter är grymma och används av många hudterapeuter. Nu kan du till exempel köpa detta startkit för bara 372 kr. Alla Dermalogicas produkter till nedsatt pris hittar du här.

Den här krämen från det franska märket Clarins kallas för askunge-crème och ska ta bort alla tecken på trötthet och ge huden glow. Den är perfekt som underlag för smink och du hittar den här för bara 316 kr. Alla Clarins produkter till nedsatt pris hittar du här.

Elizabeth Ardens Eight Hour Cream är en riktig kultprodukt som är räddaren i nöden för torr hy. Funkar på allt från spruckna nagelband till nariga läppar. Just nu kan du klicka hem det här kitet som innehåller den klassiska Eight Hour-krämen, plus en handkräm och en all-over-kroppsolja i samma serie. Nedsatt från 603 till 370 kr – du hittar den här. Alla Elizabeth Ardens produkter finns här.

Här hittar du hela Bangerheads kampanj.

2. KROPPSOLJA MED LYSTER

Den här oljan är ett måste till sommaren – återfuktande för både kropp, hår och ansikte och med ett härligt guldskimmer. Dessutom med en ljuvligt somrig citrusdoft. Här finns den nedsatt med över 30 procent.

3. NAGELLACK

Just nu har Bangerhead ett helt gäng nagellack i snygga färger från Ciaté på 40 procents rea. Du kan klicka hem dem här.

4. VARMLUFTSBORSTE

Det här smarta hårverktyget funkar oavsett vilken look du är ute efter. Du torkar håret samtidigt som du stylar det, och genom de olika tillbehören är det enkelt att få håret antingen rakt, vågigt eller lockigt. Just nu nedsatt till 299 kr!

5. RENGÖRANDE LERMASK

Den här masken från Dr Hauschka är 100 procent naturlig och/eller ekologisk. Den rengör på djupet och gör huden klar och uppfriskad. Du kan klicka hem den för 144 kr här.

6. ENGELSK HUDVÅRD FRÅN NEAL'S YARD

De här produkterna från det engelska märket Neal's Yard är nedsatta med 50 procent respektive 40 procent. Skynda fynda!
Body lotion med lavendel / Avgiftande saltskrubb / Ansiktsmask för torr hy

7. LYXSCHAMPO

Blondiner, se hit. Pureology är ett lyxigt och rätt dyrt salongsmärke, men just nu kan du fynda detta schampo som är nedsatt med nästan 60 procent. Från 799 kr till 337 kr – för en hel liter!

/
Rea
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.