9 riktigt bra skönhetsprodukter som gör dig redo för sommaren

Nu närmar den sig med stormsteg, den efterlängtade sommaren. Här tipsar vi om must-haves till stranden såväl som kvällen.


Sol, värme och salta vatten. Underbart för själen men inte alltid lika snällt för hud och hår. Som tur är finns det enkla knep för att hålla sig fräsch i sommarsolen – från återfuktande hårprodukter till kroppsoljor. Här kommer våra bästa tips.

1. Saltvattenspray

På sommaren vill man ju gärna ha den där looken där man ser ut som en härlig surfartjej som just klivit upp ur vattnet men ändå är skitsnygg. Men – det är ju inte alltid vi uppnår det där chica strandhåret när vi låter det självtorka efter ett dopp. Ett sätt att åstadkomma det på konstgjord väg är genom en saltvattenspray som ger håret struktur och lätta vågor. Du kan klicka hem den ovan här.

2. Hårinpackning

Sommarens sol, klor och saltvatten kan slita en hel del på håret och då är det viktigt att ta god hand om det. Till exempel med en vårdande inpackning. Den här inpackningen från Maria Nila ger håret näring och lyster samt skyddar mot UV-strålning. Dessutom är den helt vegansk!

3. Kroppsolja

När du solat hela dagen vill du ju gärna framhäva din nya bränna. Detta gör du bäst med en guldskimrande kroppsolja, som denna från Nuxe. Du hittar det bästa priset här.

4. Parfym

Det är alltid härligt med en ny parfym till sommaren. Den här från Tom Ford är inspirerad av Medelhavet och doftar saltstänkta stränder, citrus, lavendel och bergamott. Här kan du klicka hem den.


En annan variant på sommardoft är denna som doftar kokos och ylang-ylang. Den hittar du här.

5. Nagellack

Pynta dina solkyssta fingrar med ett färgstark lack. Här hittar du Essies nagellack till ett bra pris.

6. Hårolja

En olja är ett måste för att skydda sommarhåret. Den här håroljan har en förförisk doft av vanilj och är inspirerad av 4000 år gamla hårritualer från Egypten. Du kan köpa den här för under hundralappen.

7. BB-cream

På sommaren vill man helst inte köra på med det tunga artilleriet när det kommer till smink. Då är en BB-cream perfekt. Den här kommer från bareMinerals och är återfruktande, har lätt täckning samt solskyddsfaktor 30. Här hittar du den.

8. Läppbalsam

Det här läppbalsamet ger snygg färg samtidigt som det skyddar dina läppar från solen. Det har nämligen samma grymma egenskaper som Elizabeth Ardens kultförklarade Eight Hour Cream. Du klickar hem det här.

9. Solskydd

Sist men absolut inte minst – tvärtom är solskydd det viktigaste i din sommarnecessär. Hawaiian Tropic är kända för sin tropiska kokosdoft som för många är synonym med semester. Du kan klicka hem den här solkrämen med SPF 30 här.

Du skulle ju inte använda samma hudkräm i ansiktet som du smörjer kroppen med, eller hur? Samma gäller för solkrämen, att använda solkräm anpassad för kroppen i ansiktet kan göra att hyn täpps till. Det här solskyddet från Biotherm skyddar ansiktet samtidigt som det är kylande och återfuktande.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.