Yay! Snart kommer lönen! Här är 13 saker du borde unna dig

Redan på torsdag kommer lönen och det är klart att du gjort dig förtjänt av lite roliga prylar. Här är 13 grejer du borde lägga din lön på.


Dagen när lönen kommer är lätt bästa dagen på veckan. Nu kan du unna dig allt det du väntat på. 

1. Nya glajjor för sommaren 

Ett par nya solglasögon sitter aldrig fel. Speciellt inte nu när det är sommar. Här är två riktigt snygga par från RayBan. Båda två finns i flera olika bågar och glas.

RayBan Erika är en riktigt trendfavorit – influencern Linn Ahlborg äger ett par i svart. Det nyaste just nu är hexagon-formade solisar som sätter lite tuffhetskänsla över det hela.

2. Unna dig en ny klocka

Håll tiden i stil med ett riktigt snyggt armbandsur. En lyxigt guldig från Marc Jacobs, eller en från Calvin Klein? En klocka är inte bara praktiskt, utan det är också en fin accessoar. 

3. Köp dig ögonbryn som håller

Den här lilla sminkprodukten lovar mirakel. Och det fungerar faktiskt. Den här ögonbrynsgelén håller dina ögonbryn på plats – i alla väder. Youtubern Therese Lindgren bevisade hur bra den håller i en video. 

Om du vill ha ögonbryn on fleek så är Wunderbrow att rekommendera. För 222 kronor får du en produkt som är mer än vattenfast.

4. Passa på att köpa en ny parfym

Fyll på din favoritparfym eller skaffa en helt ny för sommaren. Parfymer har ju en tendens att kosta några hundralappar – men det gör ingenting nu när du fått lön på kontot. 

Favoriten för herrar är L'Homme från Yves Saint Laurent. I en söt ljusrosa flaska kommer den blommigt fräscha doften Flowerbomb från Viktor&Rolf;. Den doftar precis det namnet syftar på. 

5. Cykla dig genom sommaren 

Att cykla går så mycket snabbare än att promenera, och blir mycket billigare än att åka kollektivtrafik. Sen får du motion också. Det är lite dyrt med ett nytt åk – men passa på att investera nu när du fortfarande har kosing på kontot. 

Här är en Monark Emma, årsmodell 2017, som blir din för 4 295 kronor. Fränaste cykeln i stan.

6. Unna dig lättare en morgon

Vi vet hur svårt det är att stiga upp på morgonen – och hur mycket man längtar efter första kaffekoppen. Gör livet lite enklare med en kaffebryggare med Wi-Fi. Du kan alltså starta den från telefonen, hur grymt är inte det? 

Skäm bort dig själv med några extra minuter i sängen – kaffebryggaren blir din för 1 580 kronor. Det är så värt det.

7. De sneakers du längtat efter

De mest populära skorna just nu. Grymt sköna och klassiskt vita – kan det bli somrigare än så? Finns dessutom i flera färger. Du förtjänar ett par Stan Smiths från Adidas. Så är det bara. Just nu finns de att fynda för just över 500 kronor.

8. Väska som rymmer allt

Är du en sådan person som har med dig lite för mycket i väskan? Då passar det med en stor väska från Malene Birger. Finns i flera olika färger och modeller

9. Steam&Go; från Philips

Slipp tunga strykbrädor och komplicerade strykjärn. Livet blir lite enklare med en steamer. Just nu blir den din för under femhundralappen, hur bra är inte det? Du hittar den här.

10. Släck törsten med en Sodastreamer

Att dricka mycket vatten är livsviktigt – men varför inte piffa till det med lite härliga bubblor? Med en Sodastreamer kan du göra ditt eget bubbelvatten, eller läsk, hemma i köket. För 599 kronor får du ett megapack med flera flaskor och en kolsyrepatron.

11. Snygga lurar med guldkant

Du förtjänar grymt bra ljud – i fina hörlurar från Sudio. De är helvita med eleganta detaljer i guld. En sådan liten grej, som gör så mycket. 

12. Designerglas att samla på

Carolina Gynning-glas är sjukt snygga – perfekt att stå framme som en fin inredningsdetalj. Om du inte redan samlar på dem kan du börja nu. Här hittar du fler motiv till billigast pris.

13. Ta med dig musiken överallt

Högtalarna från Marshall är inte bara snygga – de har sjukt bra ljud också. Marshall Headphones Stockwell har också bluetooth-funktion, vilket innebär att du kan ta med dig musiken överallt. Du hittar högtalaren här – för 1 490 kronor.

Har du fått sjukt mycket i lön? Missa då inte 12 saker du borde unna dig om du är orimligt rik.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.