16 sminkprodukter – som vi köper år efter år

Sminkprodukter
16 sminkprodukter – som vi köper år efter år
Dela på Pinterest
När man hittar en ny favoritprodukt så byter man inte ut den i första taget. Modette har samlat 16 sminkprodukter som vi köper år efter år.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar. 

Det finns mycket sminkprodukter på marknaden idag, och det kan vara svårt att hitta rätt. Hur många olika mascaror har man inte testat – men ändå inte hittat en man vill köpa igen. Känner du igen dig? Då ska du spana in Modettes lista där vi tipsar om 16 sminkprodukter som vi köper år efter år.

Sminkprodukter vi köper år efter år

Spana in de allra populäraste sminkprodukterna här.

1. bareMinerals, It's primetime

Innan foundation bör primer läggas – för att sminket inte ska lägga sig i rynkor och för att det ska hålla bättre. Om du inte provat primer tidigare, så kan vi lova att din sminkupplevelse kommer att förändras när du väl provar. bareMinerals Prime Time är en riktig favorit – du hittar den här. En pump räcker riktigt långt, vilket gör att produkten håller länge. 

2. Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Foundation

Om du vill ha en foundation som håller i cirka 15 timmar trots värme, luftfuktighet eller fysisk aktivitet – så är Estée Lauders Double Wear Foundation som gjord för dig. Inte nog med det – den har till och med solskyddsfaktor, vilket är sjukt viktigt nu när sommaren är här. Den är lite dyrare, men den är värd varenda krona. Du hittar den här!

3. Maybelline New York instant eraser concealer

Instant Anti-Age The Eraser Eye Concealer från Maybelline har varit en riktig snackis länge. Det är en superbra concealer som enkelt döljer mörka ringar under ögonen. Det bästa av allt är att den är så billig – klicka hem den härifrån för endast 109 kronor!

4. bareMinerals Mineral Veil


Återigen en favorit från bareMinerals – ett puder som är avsett för att ge en matt finish och få sminket att hålla längre. Finns i tre olika nyanser här! 

5. the Balm, Bahama Mama Bronzer

Bahama Mama från märket the Balm är riktigt populärt – och vi förstår varför. Det är ett matt solpuder som ger dig ett fint glow. Finns att klicka hem här!

6. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Highlight & Contour Pro Palette

Om du vill ha allting samlat i en palett så är NYX konturpalett att rekommendera. Grymma skuggor som snyggt skulpterar ditt ansikte. Du hittar NYX palett här!

7. Milani, Baked Blush Luminoso

Fint rouge från Milani Cosmetics. Finns i flera fina nyanser här!

8. the Balm Mary-Lou Manizer

En highlighter som syns på allas kindben. Grymt populär produkt från the Balm. Du hittar den här.

9. Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade Medium Brown

Med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade kan vi lova att brynen håller hela dagen. Att använda en dipbrow kan kännas lite ovant i början, men när du väl lärt dig tekniken så är det värt. Finns i flera olika färger här!

10. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Control Freak Brow Gel Clear Clear

Håll brynen på plats – hela dagen!  Klicka hem den härifrån!

11. NYX Eyeshadow Base

Få ögonskuggan att sitta hela dagen med denna primer från NYX. Klicka hem den härifrån!

12. Max Factor Masterpiece Cappuccino Nude

Satsa på en palett när det gäller ögonskuggor – då har du massor av valmöjligheter. Om du bara gillar neutrala färger är Cappuccino Nude från Maybelline grym att ha. Klicka hem den här!

13. Loreal Paris Superliner Perfect Slim Intense Black


För en perfekt dramatisk eyeliner behöver du L'oreals Super Liner Perfect Slim. Precis som namnet lyder så är den väldigt tunn, vilket gör det lätt att få till snygga vingar. Du hittar den här.

14. Maybelline New York Lash Sensational Sky High


Gränslös volym och oändlig längd. Klicka hem denna grymma mascara härifrån!

15. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 

Läppglans som förstärker läpparnas egna färg. Doftar sjukt gott av vanilj och kola. Klicka hem den här!

16. Real Techniques Makeup Must Haves


Mjuka och lena sminkborstar är alltid att föredra – och dessa från Real Techniques är sjukt bra. Du kan antingen köpa dem en för sig, eller ett storpack. Klicka hem borstarna härifrån!

Artikelbild: Unsplash/ Mathilde Langevin

Läs mer: 

Billigt smink: 7 budgetfavoriter under 200 kronor

8 vattenfasta mascaror – som håller hela dagen