19 produkter som får din hy att stråla – för under 300 kronor

Bra hudvård behöver inte kosta tusentals kronor! De här produkterna kommer få din hud att stråla för en billig peng.


Rengöringsgels, rengöringsoljor, exfolieringar, serum, lermasker och sheet masks... Hudvård kan vara en riktig djungel, men här har vi samlat 19 riktigt bra och prisvärda produkter. 

1. Pixi Glow Tonic

Denna kända och bästsäljande toner från Pixi har en exfolierande effekt som tar bort döda hudceller och gör hyn klarare, jämnare och mer glowig. Den är dessutom balanserande för fet hy och minskar porernas storlek. Du kan klicka hem tonern här för bara dryga 200-lappen.

2. Bioderma Crealine/Sensibio H20

Micellärt vatten är grymt eftersom det har en speciell magneteffekt som drar åt sig all smuts. Den här produkten från franska Bioderma är en stapelvara i badrumsskåpet hos alla eleganta fransyskor. Du hittar ansiktsvattnet här för 179 kronor.

3. Garnier Micellar Water

Om du är sugen på ett lite billigare alternativ till det micellära vattnet från Bioderma har Garnier en variant som fått riktigt bra recensioner. Det kostar bara 57 kronor och du hittar det här.

4. Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence

Det här grymma serumet från Lumene boostar huden med en massa c-vitamin som återfuktar och ger lyster. Läs mer om serumet, som kostar 189 kronor, här.

5. Clarins Beauty Flash Balm

Den här krämen från Clarins beskrivs som en "askunge-creme" som ska ta bort alla trötthetstecken och få huden att stråla. Här hittar du billigaste priset på krämen.

6. NYX Pore Filler

Det här dagserumet/primern från populära märket NYX reducerar synligheten av porer och ger huden en sammetslen känsla. Klicka hem den här för bara 127 kronor.

7. JorgObé Peel Off Mask

Den omtalade peel off-masken! Den fungerar genom att binda till sig alla orenheter och pormaskar så att de följer med när du drar av masken. Här kan du köpa den.

8. Dermalogica Special Cleansing Gel

Den här rengöringen är verkligen superpopulär – och vi förstår varför! Den rengör med ett skonsamt skum som får bort all smuts utan att torka ut hyn. Du hittar det billigaste priset på den här.

9. Tony Moly Sheet mask

Sheet masks är riktigt hypade och det är inte så konstigt. Tack vare att masken sitter i en "duk" kan ingredienserna verkligen tränga in i huden och göra nytta. En sheet mask från Tony Moly kostar mellan 35 och 59 kronor och du hittar dem här.

10. Avene Soapless Gel Cleanser

Den här cleansern från franska Avène reducerar talgproduktionen och reducerar bakterier vilket gör den perfekt för dig som har problem med huden. Du kan klicka hem den här.

11. L'Oreal Pure Clay Purify Mask

Den här lermasken från L'Oréal är riktigt bra och kostar dessutom bara 69 kronor. Förutom lera innehåller den eukalyptus som hjälper till att lösa upp tilltäppta porer och matta ner huden. Här hittar du masken.

12. Bioré Deep Pore Charcoal Cleanser

Den här rengöringen innehåller kol och drar ut två gånger så mycket smuts och orenheter som en vanlig rengöring! Du hittar den här för under hundralappen.

13. Evy Technology Sunscreen Mousse

Att skydda ansiktet mot solen är superviktigt. Det här solskyddet i mousseform från Evy är framtaget för att kunna användas i ansiktet och under smink. Du hittar solskyddet här.

14. bareMinerals Complexion Rescue

En BB-cream är perfekt på sommaren, när man vill jämna ut hudtonen men inte känna sig för sminkad. Den här BB-creamen från bareMinerals är väldigt återfuktande och ger därför huden ett fint glow. Du köper den här.

15. Elizabeth Arden Ceramide Capsules

Dessa grymma små guldkapslar från Elizabeth Arden innehåller ett serum som ger massvis av fukt till hyn och reducerar linjer. Bäst pris hittar du här.

16. Origins Drink Up Overnight Mask

Den här nattmasken från Origins har bland annat vunnit Kicks Beauty Awards: Bästa ansiktsmask 2017. Den är en riktig fuktbomb med bland annat avokado och aprikoskärneolja. Du hittar den här.

17. Ole Henriksen Aloe Vera Deep Cleanser

Aloe vera är grymt för dig som har problem med hyn eller har känslig hy, eftersom det är lugnande och helande. Den här rengöringen är skonsam, återfuktande och motverkar inflammationer. Den finns att köpa här för 183 kronor.

18. Pixi Nourishing Cleansing Balm

Pixi Cleansing Balm är ett lyxigt balm som smälter till en olja på huden och effektivt tar bort allt ditt smink samtidigt som den ger huden näring. Klicka hem den här.

19. Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid


Denna exfoliering från Paula's Choice är en leave-on exfoliering med BHA-syra som exfolierar både på huden och inuti porerna. Perfekt för att få bort de där jobbiga pormaskarna! Klicka hem den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.