Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Nu är det fritt fram för drönare – här kan du köpa en

- 01/08/2017, 14:35 -

Med en drönare kan du ta grymma bilder och videos, och nu är det tillåtet att flyga dem i Sverige igen. Här kan du hitta en billig drönare.

Att flyga drönare räknas inte längre som någon typ av övervakningskamera. Grymt bra för dig som vill fånga coola vyer över Sveriges vackra landskap, till exempel.

Det finns många drönare på marknaden, och flera är ofta väldigt dyra. Därför tipsar vi nu om tre stycken drönare i helt okej prisklasser.

1. En drönare från DJI

Drönare från DJI

DJI är drönarnas märkeskung. Kungen av drönare helt enkelt. Just den här Phantom 2 Vision kan bli din för några tusenlappar – vilket är ett riktigt kap med tanke på att det kinesiska märkets andra drönare kan kosta omkring 30 000 spänn.

Du hittar drönaren billigast här. Den har till och med inbyggd kamera och medföljande batteri – och flera andra funktioner.

2. Inte ens tusen spänn

Drönare från Denver

Den här härligt orangea drönaren från Denver finns att klicka hem för bara 699 kronor. Tack vare sin storlek är den mycket stabil i luften. Med inbyggd kamera slipper du också sätta fast din egen, eller köpa en till. Du kan läsa mer om den billiga drönaren här.

3. Drönare från JJRC

Drönare från JJRC

Den här flygande leksaken ska passa för både inom- och utomhusflygning. För att kosta under 1 000 kronor har den här drönaren flera grymma finesser. 

Rörlig kamera och hoverfunktion vilket innebär att drönaren alltid hittar tillbaka till ursprungshöjden. Du kan läsa mer om drönaren, och klicka hem den här.