13 proffsiga väskor – som är perfekta att ha till jobbet

Nu är de flesta tillbaka på jobbet efter semestern och vad behöver man då om inte en grym jobbväska?


Den ultimata väskan har plats för allt du behöver, till exempel laptop, men är fortfarande enkelt att bära fram och tillbaka.

1. Portfölj från Tiger of SwedenDen här stilrena läderportföljen kommer från Tiger of Sweden. Den är både i en tidlös modell och av riktigt bra kvalitet – garanterat en väska du kan ha i många år! Här hittar du den till bäst pris.

2. Malene Birger CrossanaDet här är en ny modell för säsongen hos Malene Birger. Den har det karaktäristiska svartvita mönstret och gott om plats för dator och andra nödvändigheter. Här hittar du den billigast.

3. Fjällräven ÖvikFjällräven är ett klassiskt svenskt märke. Deras väska Övik är en riktigt snygg axelväska som är rymlig och finns att klicka hem i flera färger

4. Axelväska från GanniOm man inte behöver bära med sig dator till jobbet, eller har en separat datorväska, passar den här riktigt snygga axelväskan från Ganni perfekt. Här hittar du den.

5. Ryggsäck från Rains

Ryggsäck är riktigt praktiskt. Den här har plats för en laptop, är mattsvart och stilren och dessutom vattentät. Du hittar den här för 599 kronor.

6. Laptopväska från SandqvistDen här laptopväskan från Sandqvist passar för en laptop upp till 15,6 tum och den har även flera andra praktiska fack. Du hittar väskan här.

7. Väska från Ralph Lauren

Den här väskan kommer från Ralph Lauren och är i slitstarkt läder och väldigt elegant. Den har både kortare handtag om man vill bära den över armen och ett längre axelband. Här kan du klicka hem den.

8. Portfölj från Nielsen & Christensen

Den här snygga portföljen är just nu nedsatt med 62 procent. Den finns i svart eller brunt och förutom väskan får du med fodral till surfplatta och telefon. Erbjudandet är tidsbegränsat, så passa på!

9. Ryggsäck med quiltat tyg

En riktigt fin ryggsäck med i quiltat tyg med guldfärgade dragkedjor. Den blir din för bara 349 kronor.

10. Fjällräven Tote Bag

Den här väskan är riktigt smart – den går nämligen att bära både som ryggsäck och axelväska. Dessutom har du gott om plats för allt du kan tänkas behöva till jobbet. Här hittar du den till bäst pris.

11. Axelväska från Saddler

Den här axelremsväskan i klassisk modell kommer från Saddler och har både ett fack för laptop och flera andra fack. Köp den här för 1 599 kronor.

12. Väska med innerväska

En liten innerväska är perfekt för att ha koll på smink, hårsnoddar, mynt och andra småsaker. Den här väskan kan du just nu fynda för 279 kronor. Du hittar erbjudandet här.

13. Ryggsäck från Malene Birger

En annan ryggsäck är denna söta från Malene Birger. Du kan klicka hem den här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!