Här är 10 grymma upplevelser att unna dig i höst!

Upplev Sveriges huvudstad till en budget! Vad sägs om rabatterade restaurangbesök eller en runda läskig spökvandring till exempel?


Det spelar ingen roll om du bor i Stockholm, eller om du bara är här på besök. Det finns med all säkerhet saker du inte har gjort, eller ens tänkt på att du vill göra! Har du provat paddla kanot till exempel? Nu har du chansen att göra det och mycket mer till riktigt bra priser.

1. Spadag på Centralbadet

Unna dig själv och någon du tycker om en spadag på det populära Centralbadet. Just nu sparar du nästan 500 spänn när det är nedsatt med hela 61 procent. Perfekt inför den kyliga hösten.

För 299 kronor kan du slappna av riktigt ordentligt – salongsbad, bastu, solterass, gym och vegetarisk mat är några av sakerna du kan nyttja. Kolla in dealen här. Men skynda dig, den är tidsbegränsad!

2. Middag på Restaurang Kristall

Ta med dig en vän eller flera på middag! Eller varför inte en dejt? Njut av en riktigt god två-rättersmiddag och dryck. Restaurang Kristall ligger mitt i centrala Stockholm, på Kungsgatan. Läs mer om det här.

3. Spela Paintball

Paintball är sjukt roligt – grymt för kompisgänget eller arbetslaget. Nu har du chansen att spela paintball till ett kanonpris – en heldag fylld av action och äventyr. Sen så ser man, och känner sig, riktigt cool ut också. 

Spring runt bland militära broar, bunkrar, gravstenar och kyrkor! Erbjudandet, från 94 kronor, hittar du här och kan läsa mer om det.

4. Spökvandring i Gamla Stan 

Slå följe med Grå Mannen på Gamla Stans gator och gränder. Skräm upp dig själv och en vän med en spökvandring. En annorlunda aktivitet, men definitivt nervkittlande och spännande. Kolla in erbjudandet här.

5. Italiensk mat

Trerätters på Vasagatan i Stockholm – hos Enoteca Cucina Italiana. Riktigt färska råvaror och ett brett utbud av italienska vinter, hur bra låter inte det? Bjud en vän eller flera! Här hittar du dealen

6. Stockholm Oktoberfestival

Oktoberfesten i Stockholm är snart här! Nu kan du boka ett VIP-paket med det här erbjudandet. Det bjuds på öl, tysk mat och liveband. Det här får du inte missa.

7. Paddla kanot

Hyr en kanadensare och ta en tur på sjöarna vid Flottsbro. På två timmar hinner du njuta av en avslappnande paddling genom kanalen som binder samman Alby- och Tullingesjön. Hur mysigt som helst i ett av Stockholms mest populära friluftsområden! Finns att fynda från 100 spänn här.

8. Grillkryssning i skärgården

Satsa på en härlig grillkryssning med vänner och familj. På MS Birger Jarls grillkryssning får du en härlig grilltallrik och en utsikt över den vacka skärgården. Med det här erbjudandet sparar du drygt 250 spänn per person.

9. Familjepaket i lyxig villa och inträde på Gröna Lund

Satsa på en rolig familjeaktivitet med övernattning på Villa Brevik på fina Lidingö – och sedan fritt inträde på Gröna Lund som alltid innebär pirr i magen och lyckliga stunder. Läs mer om erbjudandet här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!