Snart september – 4 grymma tips som kickstartar din höst

Hösten kan kännas lång, men här är våra bästa tips för att överkomma tröttheten. Till exempel med hjälp av gymträning till superpris!


Även om det är tråkigt när semestern är över kan det också vara ganska härligt på hösten när allt drar igång igen – rutiner, struktur och snyggt höstmode. Här är våra bästa tips som hjälper dig maxa hösten.

1. Skaffa en träningsrutin

Hösten är den perfekta tiden för nystart och träning har, som de flesta vet, en rad positiva effekter på hälsan. Det är därför ett riktigt bra sätt att få energi till att orka med den långa vintern.

Gymkort kan kosta en hel del, men just nu får du ett gymkort hos Nordic Wellness för 99 kronor i månaden. Det innebär upp till hela 90 procent rabatt! Detta grymma erbjudande hittar du här. Men passa på – dealen är nämligen tidsbegränsad. 

2. Motivera dig

Att motivera sig till att gå till gymmet kan innebära allt från att man bokar in något roligt att göra efter träningen till att man köper snygga skor att träna i. Hitta det som passar dig!

Grymma lyftarskor från Adidas i unisexmodell. Här hittar du dem billigast.

Löparskor från Nike som fått superrecensioner. Du hittar dammodellen här och herrmodellen här.

3. Strukturera upp

När man skriver upp sina planer slipper man hålla dem i huvudet och det är något som minskar stressnivån direkt. Dessutom får du en bättre överblick och lättare att planera din tid. Den snygga kalendern hittar du här.

4. Ät bra mat

Det betyder inte att bara äta raw food eller gå på någon konstig diet. Men för att må bra och orka med livet är det viktigt att äta regelbundet och gärna hemlagad mat. Få inspiration från en fin kokbok!

Ät naturligtAvokadokokboken


Örtteer / Supersmoothies

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!