Din flickvän förtjänar en fin present! Här är 20 grymma tips!

Ibland står det still när man ska ge sig ut på presentjakt. Därför har du här en lista med 20 riktigt bra idéer!


Bara det bästa till din älskling!

1. Ett fint smycke

En klassisk present, just för att den alltid går hem. 

Den här snygga ringen kommer från populära märket Sophie by Sophie. Här kan du klicka hem den.

Från samma märke kommer även dessa fina smycken med knutdetalj, som finns i både silver och guldplätering. Här hittar du armbandet och här hittar du örhängena

Vi älskar dessa statement-örhängen – perfekta för att höja en enkel outfit! De kommer från Dyrberg/Kern och finns att köpa här.

2. En bokstavsberlock

Bokstavsberlocker är riktigt populära och många är rätt dyra. Denna kostar dock bara 299 kronor. Berlocken är i guldpläterat silver och går att klicka hem här.

3. Polaroidkamera

Om hon är estetiskt lagt kommer hon att älska den här kameran från Fujifilm, som tar snygga bilder i retrostil. Perfekt för fina parbilder! Klicka hem den till bäst pris här.

4. Kuvertväska från Malene Birger

Den här stilrena lilla väskan passar alla tillfällen. Du hittar den här för 600 kronor.

5. Vardagsväska från Ralph Lauren

Den här väskan från Ralph Lauren är den perfekta väskan till jobbet eller skolan. Den tidlösa modellen gör att den inte kommer bli omodern, och därför kan man kosta på sig att spendera lite mer. Du kan köpa väskan här för 3 295 kronor.

6. Ett par skor

Det kan vara klurigt att köpa skor till någon annan, men har du koll på hennes storlek och stil kan det bli en riktigt lyckad present – vem älskar inte skor liksom?

Vans Old Skool-sneaker sitter på mångas fötter, men just denna variant i mocka är inte lika vanlig. Du kan klicka hem skorna här för 849 kronor.

Skor med päls är supertrendiga just nu och framförallt den här modellen. Dessa skor kan du klicka hem här.

Ett par skor i samma modell, utan päls men med en broderad ros. De blir dina för 549 kronor.

7. En klocka

En klocka är både användbart och riktigt snyggt. Med det här erbjudandet kan du klicka hem en klocka från Michael Kors till 56 procents rabatt. Här hittar du det.

8. En väska

Den här snygga rosa väskan med runda nitar blir den perfekta vardagsväskan. Den finns även i svart och kostar 399 kronor här.

Alla behöver en liten svart väska där man får plats med det nödvändigaste. Den här är dessutom nedsatt i pris och finns att köpa för bara 149 kronor.

9. En övernattning med spa

Den ultimata lyxen! Här kan du boka hotell för två samt spa på mysiga Himmelsby Gårdshotell till 47 procents rabatt. 

10. Gift set

Alla blir glada för ett gift set med produkter – det är en sådan typisk grej man inte unnar sig själv. Detta kit kommer från Rituals och går just nu att fynda för 260 kronor.

11. En vas

En snygg vas lär bli uppskattat – speciellt om du redan har fyllt den med en fin bukett! Den trendiga vasen på bilden hittar du här för 249 kronor.

12. Plattång

Om din tjej brukar platta håret kommer hon garanterat att gilla den här presenten. Ghd gör grymma plattänger och den här är utformad för att även funka riktigt bra för långt och tjockt hår. Här kan du klicka hem den.

13. Ett yogablock

Om din tjej brukar yoga kommer hon gilla den här grejen. Det är ett yogablock, som alltså används för att lättare öva in nya rörelser. Du klickar hem det här för 99 kronor.

14. En parfymDen här parfymen har inte bara en fin flaska utan också en väldigt god doft. Den är inspirerad av Paris och doftar bland annat apelsinblomma, ros, pion och cederträ. Här hittar du den för 445 kronor.

15. Nintendo SwitchDen är konsolen är perfekt eftersom du aldrig behöver sluta spela – kanske är det därför den blivit så populär. Den går både att ta med sig och koppla upp mot TV:n. Läs mer om den här. 

16. Hörlurar

De här riktigt snygga hörlurarna är i roséguld och har en platt sladd som inte trasslar. Du hittar dem här för 149 kronor.

17. Fina underkläder

En gåva som även blir lite som en present till dig själv. Spetsbh:n hittar du här och den sportigare varianten från Calvin Klein här.

18. En grym högtalare

Perfekt för musikälskaren! Den här högtalaren från Sonos är liten och diskret men kraftfull och har fått riktigt bra recensioner. Här hittar du den billigast.

19. Ljusslinga med klädnypor

Ljusslingor höjer mysfaktorn hemma direkt och med den här kan du dessutom sätta upp foton. Varför inte fylla den med fina bilder på er två? För bara 169 kronor blir den din.

20. Ögonskuggspalett

Den här fina ögonskuggspaletten har både matta och skimrande skuggor i naturliga färger. En superpresent som dessutom är nedsatt i pris till 159 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.