Överraska din älskling! Här är presenterna han kommer älska!

Fyller din älskling år snart? Eller är han bara värd en present ändå? Här är en lista med tips på saker att köpa!


Här har du 20 riktigt bra idéer på presenter som garanterat kommer göra din älskling glad.

1. En supermiddag

Lyxa till det med en fin restaurangmiddag för bara er två. Här kan du boka en 4-rätters middag på Djurgårdsbrunns Wärdshus till 56 procents rabatt.

2. Ett par höstskor i mocka

De här stiliga skorna i mocka kan du just nu klicka hem för 399 kronor istället för ordinarie 1 099 kronor. Här hittar du erbjudandet.

3. Höstjacka

Den här quiltade bomberjackan i mörkblått är lätt vadderad och därför perfekt för den tidiga hösten. Och hur snygg skulle inte din kille vara i den? Klicka hem den här för 699 kronor.

Den här stiliga jackan kommer från Owen & Sons och kostar 1 199 kronor. Den finns att köpa här.

4. En stilig armbandsklockaOm du inte har råd med typ en Rolex till din kille finns det snygga klockor från Armani. Modellerna på bilden, och några fler, kan du dessutom fynda till 58 procents rabatt. Här hittar du det tidsbegränsade erbjudandet.

5. Sportiga sneakers

Snygga skor är en viktig del av en killes outfit! Dessa populära sneakers från Adidas hittar du bästa priset på här.

6. Ett helt flak energidryck

Här kan du köpa ett helt Noccoflak för 349 kronor.Till en energidrycksfantast kan det ju inte finnas en bättre present? Här kan du köpa ett helt Noccoflak för 349 kronor.

7. En mysig tröja

Man kan inte ha för många snygga hoodies! Här hittar du tröjan från Calvin Klein och här hittar du tröjan från Gant

8. Chinsstång

Om din kille är en riktig träningskille (eller om du vill att han ska bli) är den här stången, som man kan göra chins och andra överkroppsövningar på hemma, en bra present! Klicka hem den här för strax över tvåhundralappen.

9. Väska

Den här väskan blir en perfekt vardagsväska, med plats för dator och annat man kan tänkas behöva bära med sig. För 499 kronor kan du klicka hem den här.

10. Fitbit

Med det här smarta armbandet håller man koll på det mesta. Det mäter allt från puls, steg och kaloriförbrukning till sömn. Perfekt för kontrollfreaket! Du köper den här för 1 399 kronor.

11. Radiostyrd bil

Det räcker ju att kolla på bilderna för att se hur rolig den här bilen är, och det kommer din kille också tycka. Köp den här.

12. Ett armbandKlockmärket Triwa gör riktigt snygga, stilrena armband. Tanken är att de ska gå att matcha med klockorna, om man känner för det. Här kan du se alla modeller.

13. Nintendo SwitchHänder det att din kille sitter och spelar och inte kan slita sig ifrån det? Med konsolen Nintendo Switch behöver han inte göra det, eftersom den funkar lika bra att ta med sig som att spela uppkopplad mot TV:n. Hur kul det blir för dig är en annan fråga... Här kan du i alla fall klicka hem konsolen.

14. En tatuering

Om din kille gillar tatueringar, eller har pratat om att skaffa en, är det här en perfekt present. Här hittar du ett erbjudande som ger dig 79 procents rabatt hos studion Carma Ink.

15. Överlevnadsarmband

Det här blir en väldigt bra present till killen som gillar natur och friluftsliv. Med armbandet kan man bland annat gillra en fälla, ta hand om en skada och göra upp eld. Klicka hem det här för bara 49 kronor.

16. Mysplagg

Sköna kläder att ha hemma gillar väl alla, till exempel en lyxigt tjock morgonrock eller en pyjamas

17. Hörlurar från Sony

De här trådlösa lurarna anses av flera recensenter vara marknadens bästa. Så om killen gillar musik vet du vad du ska ge honom! Klicka hem dem till bäst pris här.

18. Weekendbag

Den här snygga weekendbagen blir en riktigt bra present, och har du tur kanske killen bjuder med dig på en weekendresa. Klicka hem väskan här.

19. Ett par stiliga sneakers

Den här skon i mocka med de tre ränderna är en riktig klassiker. De finns i flera färger och du kan klicka hem dem här

20. Den perfekta t-shirten

Den är inte lätt att hitta men här har vi en kandidat som bara kostar 79 kronor. Den är i bomullstrikå och finns i  elva snygga färger. Klicka hem den här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.