17 saker vi verkligen vill ha i september

Nu är hösten här på riktigt! Här är en lista med saker vi gärna skulle ha i september månad.


Vad är din favoritgrej med september – hemmakvällar, höstmode, mysiga middagar, träning i den svala luften eller något helt annat?

1. Gymkort

Hösten är för många en tid för nystart och då är det perfekt att börja träna. Just nu har Nordic Wellness ett erbjudande där du får ett gymkort från 99 kronor i månaden, vilket är hela 90 procents rabatt. Dealen är tidsbegränsad – så passa på nu.

2. Kaffemaskin

För att orka med morgnarna som bara blir kallare och mörkare är en god kaffe i alla fall en bit på vägen. Den här espressomaskinen från DeLonghi är både prisvärd och populärast hos svenskarna just nu. Här hittar du den billigast.

3. Kalender

För att det är väldigt skönt att strukturera upp vardagen. En stressfaktor mindre!

En snygg, klassisk kalender som du hittar här för 99 kronor.

Det här fina veckoplaneringsblocket är perfekt att ha liggandes på skrivbordet hemma eller på jobbet. Det kostar 49 kronor här.

4. Datorväska

I höst vill vi gärna uppdatera garderoben med en snygg datorväska att ha till jobbet eller skolan. Den ovan hittar du här.

5. Smartare TV

När hösten kommer ser vi fram emot mysiga tv-kvällar. Gör dem både bättre och smidigare med en mediaspelare som du kopplar upp mot TV:n och streamar från dator, mobil eller surfplatta.

Google Chromecast är liten och smidig och har grym HD-kvalitet. Den kostar dessutom bara 379 kronor här.

Apple TV är en enhet med lite högre prislapp men å andra sidan får du till exempel tillgång till en mängd egna appar via App Store. Du hittar den till bäst pris här.

6. Ny TV

Kanske behöver du också en ny TV att koppla upp din mediaspelare mot? Den här TV:n från Samsung är bästsäljaren just nu, med Quantum Dot-teknik som ger otroligt bra bild med 64 gånger högre precision än en vanlig TV. Du hittar den billigast här.

7. Myskläder

För alla regniga dagar när man inte vill gå utanför dörren.

De rutiga pyjamasbyxorna hittar du här för 199 kronor. Morgonrocken i mjuk frotté kommer från Gant och du hittar den här

Kimonon kostar 299 kronor här och de randiga pyjamasbyxorna får du för 249 kronor.

8. Smoothiemixer

För att inte behöva skippa frukosten ens de stressiga dagarna. Den här mixern gör smoothien i en färdig mugg så att du bara kan plocka med dig den. Klicka hem den här för bara 348 kronor.

9. Den perfekta vardagsväskan

Som rymmer allt du behöver!

Den här snygga väskan i skinn kommer hittar du hos Ellos.

Den här axelväskan är från märket Saddler och du köper den här för 1 799 kronor.

10. Hudvård som hjälper dig tackla torr hy

Viktigt nu när det blir kallare och många har lätt att få torr hud. Masken från Clinique är en återfuktande mask som du låter sjunka in under natten för extra bra effekt. 

Paula's Choice är nog mest kända för sin exfoliering med BHA-syra, men de gör även denna mask för torr hy som ska funka på dig med riktigt känslig hy.

11. Sporthörlurar

Trådlösa och speciellt framtagna för att bäras under träning. Här hittar du dem till 68 procents rabatt. De finns i svart, silver, guld och rosé.

12. Träningsskor

Om du ska komma igång med träningen är det ju viktigt med ett par bra skor. Dessa Nikeskor har fått superrecensioner och du hittar dammodellen här och herrmodellen här.

13. Ljusslingor

Fixa mysbelysningen på balkongen eller inomhus. Ljusslingan med glödlampor hittar du här och ljusslingar med garnbollar hittar du här.

14. Fräscha sminkborstar

Det är bra för hudens skull att byta ut sminkborstarna ibland och det här setet kan du nu klicka hem för bara 99 kronor.

15. En ny klocka

För att det alltid är kul med klockor!

HERR

De här klockorna från Armani, och fler modeller, kan du just nu fynda här nedsatta med 58 procent. Passa på nu – för erbjudandet är tidsbegränsat.

DAM

Även dessa snygga klockor med marmorurtavla går att klicka hem till ett superpris. De är nämligen nedsatta med 76 procent och kostar bara 99 kronor.

16. Höstjackan

I september är det ofta dags att plocka fram höstgarderoben på riktigt – och vad passar då bättre än en ny, snygg jacka? 

Denna stiliga ullrock kommer från Studio Total White och du köper den här.

För 599 kronor kan du klicka hem kappan ovan. Varför inte välja en i rött – höstens stora trendfärg?

17. En lyxig middag

Man är alltid värd en lyxig middag! Just nu kan du boka en trerätters middag med hummer på Oyster Bar till halva priset. Ta med dig någon du tycker om och ha en härlig kväll i höstmörkret. Här kan du ta del av erbjudandet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.