Back to work – 8 produkter för att fixa det naturliga sminket

Smink är inget måste – men det är alltid kul att fixa sig lite. Här är produkterna du behöver för en "inte-sminkad-men-sminkad"-look.


Skönhet och smink är något många tycker är roligt att hålla på med. Men ibland orkar man inte lägga den där extra timmen på en bländande highlighter eller de perfekta ögonbrynen. Ibland vill man ha en snabb, men fräsch look – typ inför skolan eller jobbet. 

1. Super Serum

Ett serum fullt av enzymer som exfolierar din hud och tillför utstrålning och lyster! Applicera en liten mängd efter du rengjort hyn.

Grymt bra för hud som känns torr, känslig och irriterad. Unna din hy bra hudvård. Kolla in Super Serum från Urban Gloss här.

2. En lätt bas

Här är ett starter-kit från bareMinerals med sju delar – för bara 595 kronor. Allt du behöver för att skapa en naturlig look. De är ledande inom mineralmakeup och har produkter som passar alla hudtyper! Kolla in det här.

3. Vårdande BB-cream

Om du hellre föredrar flytande formulas så är en BB-cream att rekommendera för den naturliga looken. Här är en från L'Oréal.

Den täcker de saker du vill täcka, ger dig en len finish och jämnar ut hudtonen. Du hittar den hos Ellos för 169 kronor.

4. Ögonskuggspalett

För att maxa den naturliga looken är det värt att satsa på jordnära skuggor – som de i den här paletten från Isadora.

12 nyanser av både matta och skimrande ögonskuggor. Du kan klicka hem den från Ellos för 249 kronor.

5. Eyebrows on fleek

Här är en ögonbrynspenna från IsaDora – med härligt krämig konsistens. Du slipper också vässa pennan eftersom det är en sådan som du vrider upp. 

Det bästa av allt är att den är waterproof och bara kostar 115 spänn hos Ellos.

6. Mascara till ögonbrynen

Med Anastasias färgade bryngel fixerar du enkelt dina ögonbryn så dem håller sig på plats hela dagen. Eller om du använder det helt för sig själv för en ännu simplare look.

Produkten består av en lätt gel berikad med botaniskt hårbalsam och essentiella oljor som ger näring till varje hårstrå. Du hittar den hos Ellos för 235 kronor.

7. Multi Balm

Ett måste i handväskan i höst! Eller alltid. Multi Balm har vårdande och antinflammatoriska egenskaper för dina läppar, nagelband och hy. Bring it on! Kolla in det här.

8. Matta läppar

Om du vill ha en extra piffig look så är läpparna ett säkert kort att köra på. Matta läppar är riktigt snyggt till hösten – och IsaDora har massor av färger att välja mellan.

Kolla in dem hos Ellos – de finns att klicka hem för 129 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.