11 dyra märkesväskor – som många suktar efter

billiga märkesväskor
Investera i en ny märkesväska!
Dela på Pinterest
Man kan aldrig ha för många väskor – en märkesväska eller två är man alltid förtjänt av. Här är Modettes favoriter!

Det är väl klart att du är värd en ny väska! Eller varför inte lyxa till det och ge bort en till någon du tycker om? Märkesväskor må ha en saftig prislapp, men det är ofta värda investeringen. Faktum är att märkesväskor har bättre kvalitet och därmed håller i många år. Det är dags att unna dig en tidlös accessoar som passar vid många tillfällen. 

 1. Trendig väska från By Far

Drömmen – i form av en snygg handväska. Det här är en klassiker bland Stockholms influencers som synts på både Bianca Ingrosso och Matilda Djerf. Du hittar den här skönheten för under 6599 kronor här. Ja, det kanske svider lite grann i plånboken, men en märkesväska är en riktig investering som definitivt är värt vartenda öre! Och väskan är hur elegant som helst. Den finns också i svart version som du hittar här

2. Stella McCartney 

Just den här väskan från Stella McCartney är lätt en av de absolut populäraste just nu. Stora influencers som Linn Ahlborg älskar den här lilla axelväskan – och vi förstår henne, för visst är de sjukt fina? Den blir din för under 12499 kronor. Tuffar till vilken outfit som helt med sin coola look. 

3. Puderrosa Gucci

Gucci är ett märke som många känner till – faktum är att det funnits sedan 1921 och är ett av världens starkaste lyxmärken. Man skulle kunna säga att det är en riktig bedrift att äga en väska från dem – en tidlös investering som dessutom är grymt snygg.  Här är en härligt puderrosa axelväska som blir din för under 12699 kronor. Du hittar den här. Den känns ännu lyxigare med sina gulddetaljer. 

4. Lyxa med en silvrig väska från By Far


 Perfekta partyväskan, och skulle bli hur snyggt som helst till varje utekväll, du hittar den här!

5. Klassisk Gucci

Den här skönheten är den perfekta accessoaren till vardag och fest! Dessutom är den perfekt för alla årstider. Tala om lyx och glamour! Här blir den din.

6. Trendig JW Anderson


En väska som synts överallt på fashionweek är denna statement väskan från JW Andersen. Här hittar du den.

7. ATP Atelier


Vitt är alltid ett säkert kort och passar utmärkt till sommarens alla fester. Just den här väskan kommer ATP Atelier, som finns här!

8. Klassisk tote bag


En klassisk totebag från Malene Birger är den perfeka vardagsväskan. Du hittar den här!

9. Partyväska Proenza Schouler

 Den här kommer från designern Proenza Schouler och finns att klicka hem för 14 799 kronor.

Så tar du hand om din märkesväska

  1. Rengör väskan regelbundet: Ta reda på väskans material – en läderväska torkar du lätt av med en fuktig trasa. En mockaväska bör dock borstas med en mockaborste. Väntar du för länge med att avlägsna orenheter kan det bli svårt att få bort!
  2. Impregnera väskan: Köp ett impregneringsmedel som är anpassat för väskans material. 
  3. Vårda väskan: Läderväskor mår bra att av att smörjas in då och då, i exempelvis speciella läderbalsam.
  4. Förvaring: När du inte använder väskan mår den bra av att ligga i sin väskpåse. Fyll gärna väskan med papper eller en tröja – då håller den formen! 

Mer: 

Här är 11 av sommarens snyggaste märkesplagg

10 nyckelplagg alla borde ha i sin sommargarderob

Klänningar från Adoore – 9 stilsäkra köp i sommar