Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Är du riktigt lat? Här är 10 prylar som är perfekta för dig

Shopping | 11/09/2017 14:47

Vi är alla mer eller mindre lata. Här är sakerna som kommer underlätta din vardag!

Här har du en lista på 10 saker som hjälper dig med sakerna du inte orkar göra.

1. En slow cookerCrock-pot slow cookerMed en slow cooker lagas din mat utan att du behöver göra något, och det blir riktigt gott. Lägg bara i alla ingredienser i grytan och sätt på timern. Här hittar du bäst pris.

2. Minipresso

Mini-espressobryggare

Med den här lilla bryggaren kan du få en espresso när du vill – allt du behöver är hett vatten och en espressokapsel! Klicka hem den här för 549 kronor.

3. Eldriven sparkcykel

El-sparkcykel

Det är ganska jobbigt att gå, och sparkcyklar har ju faktiskt gått och blivit något av en trend. Ta det till nästa nivå och susa fram på en eldriven sparkcykel i höst. Du hittar den till bäst pris här.

4. Självvispande visp

Eldriven såsvisp

För vem orkar stå och vispa en sås för hand? Det är därför du ska ha den här elektriska vispen som gör det åt dig. Funkar för alla soppor, såser och krämer. Du kan klicka hem den här för 249 kronor.

5. Öltapp

Öltapp

Slipp öppna flaskor och hålla på, utan investera istället i en egen öltapp. Grymt till nästa fest! Här hittar du den till bäst pris.

6. Digitalt dörrlås

Smart lås

För dig som inte orkar krångla med nycklar! Med det här digitala låset kan du låsa upp dörren med hjälp av en app på mobilen. Du sätter bara låset över ditt gamla lås och behöver alltså inte göra något med det gamla låset eller dörren. 

Du kan också ge tidsbegränsade digitala nycklar till vänner eller hantverkare. Här kan du läsa mer om låset.

7. Apple AirPodsApple AirPods

Med de här lurarna slipper du trasslet en gång för alla. Det billigaste priset på Apples AirPods hittar du här.

8. RobotdammsugareRobotdammsugareÄr man lat så gillar man ju oftast inte att städa. Därför borde du ha en robotdammsugare som gör jobbet åt dig. Den här kostar dessutom bara 381 kronor – helt klart värt det med andra ord.

9. En steamer istället för strykjärn

Med en steamer går det mycket enklare att få kläderna släta än med ett strykjärn. Det är bara att hänga upp plagget och dra steamern över tyget. Klicka hem steamern från Philips här.

10. Väckarklocka med ljus

Väckarklocka med ljus

Det är ju inte så härligt att väckas av en skrikig ringsignal. Den här väckarklockan väcker dig genom ett långsamt ökande ljus, och ett behagligt ljud i slutet av väckningen. Här hittar du den billigast.