Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

12 ganska onödiga men roliga saker vi verkligen vill ha just nu!

Shopping | 22/09/2017 15:05

Det finns alltid grejer man vet att man egentligen inte behöver, men trots allt vill ha. Nu är det ju faktiskt snart lön – unna dig!

Vad i listan skulle du helst klicka hem?

1. Nya iPhone 8 eller iPhone X

Visst, din iPhone 6 eller 7 kanske fortfarande funkar rätt bra... Men man blir ju ändå väldigt shoppingsugen så fort en ny iPhone presenteras. 

Vill du vara först ska du hålla koll hos jämförelsesajten Prisjakt för att förhandsboka telefonen billigast. iPhone 8 hittar du här och iPhone X hittar du här.

2. En el-scooterEl-scooter från GyrowayVarför skulle man inte vilja ha en el-scooter? Scooters och sparkcyklar har blivit något som inte bara är för små barn utan även vuxna människor ses glida omkring på dessa. 

den här scootern kan man praktiskt nog ta av sadeln om man vill använda den som sparkcykel. Du kan köpa den till bäst pris här.

3. Väckarklocka med ljus

Den här väckarklockan kommer från Philips och du hittar den här.

4. Apple AirPods

Apple AirPods

Är man det minsta slarvig känns det ju som att man kommer tappa bort dessa inom en vecka. Men samtidigt vore det ju väldigt skönt att slippa sladdtrassel! Här hittar du det bästa priset om du vill klicka hem lurarna.

5. Trådlösa Plattan-lurar

Urbanears Plattan

De här hörlurarna är också trådlösa och inte alls lika lätta att tappa bort. Dessutom blir de dina för bara 529 kronor här.

6. En smörgåsgrill

Smörgåsgrill

Det är ju bara att kolla på bilden så ser du varför du behöver ett smörgåsjärn. Det perfekta mellanmålet, kvällsmålet eller frukosten! Klicka hem det här för 349 kronor.

7. En mini-espressobryggare

Minipresso

För de där tillfällena när du är på språng och får ett omedelbart sug efter en espresso. Med den här lilla bryggaren kan du fixa en direkt! Den kostar 549 kronor här.

8. Den här supergulliga högtalaren

Djurhögtalare

Den här högtalaren är mycket liten men har inte så litet ljud! Dessutom är den ju himla söt. Du hittar de små djurhögtalarna här.

9. Festivalens skönaste tältVolkswagen tältMed det här tältet kommer du och dina kompisar tveklöst göra succé i sommar! Så kan ni låtsas att ni är på Woodstock istället för en lerig svensk festivalcamping. Du hittar tältet här.

10. En kameradrönareHubsan drönare med kamera

Sedan augusti är det helt lagligt att flyga med kameradrönare i Sverige – perfekt tillfälle att skaffa en alltså. Den här från Hubsan är i en lite lägre prisklass och kostar 769 kronor.

11. Svettsäkra sporthörlurar

Jaybird hörlurar

De här grymma hörlurarna är inte bara trådlösa, de är också försedda med nanocoating som skyddar mot svett, smuts och regn. De små vingarna gör att de sitter på plats även om du springer riktigt snabbt. Klicka hem dem till bäst pris här.

12. En snygg lampa

https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3290655&ref=61354

Nu när det blir mörkare ute är det ju trevligt att lysa upp lite hemma, och varför inte göra det med en ny fin lampa? Den här kommer från Herstal och du hittar den till bäst pris här.