9 skönhetsprodukter – du just nu kan fynda till kanonpriser!

När något är nedsatt med upp till 70 procent kan du förvänta dig riktigt grymma priser. Nu är det skönhetsrea! Här är våra favoriter.


Missa inte reafynden du kan klicka hem från Bangerhead! Här är våra favoriter.

1. Parfym från One Direction 

De flesta känner till One Direction – och för några år sedan lanserade de sin signaturdoft Our Moment, en parfym för att hylla sina fans. 

Både bandet och parfymen är fortfarande populära. Här kan du klicka hem doften för bara 213 kronor.

2. 4-pack sminksvampar från Real Techniques

Det här är en sådan sjukt bra deal. Du får ett 4-pack Miracle Compexion Sponges för bara 277 kronor! De är alltså nedsatta med över en hundralapp. 

Svampen i sig är riktigt grym att applicera smink med, speciellt flytande foundation. Kolla in den här.

3. Lyxig hårfön 

Om det blir lite stressigt är en hårfön grymt bra att ha! Speciellt nu när det börjar bli kallt ute, och det inte är så trevligt att gå ut med blött hår. 

Just den här hårfönen har en riktigt cool design! Den kommer från Amika och har en massa finesser och funktioner som gör det skonsamt för ditt hår. Hårfönen har också infraröd värme, vilket gör att torkningstiden minskar med hela 70 procent. Som om det inte gick nog snabbt att föna håret, så går det ännu snabbare nu! Du hittar den på Bangerheads rea.

4. Body Cream från Victorias Secret

Återfukta kroppen och händerna med en body cream. Den här kommer från Victorias Secret – just det, de är inte bara kända för sina underkläder. Den doftar fräscht av bland annat äppelblommor.

Unna dig det i höstmörkret! Finns att klicka hem till reapris här.

5. Strobe of Genius

En av de hetaste sminktrenderna sedan en tid tillbaka är det som kallas strobing. Det går helt enkelt ut på att du förstärker dina drag med highlighting och glans – som den här paletten från NYX är gjord för. Till och med namnet tyder ju på det, Strobe of Genius.

6. Snäll hårborste

Ja, en borste kan vara snäll – mot håret. Det här är hårborsten för dig som lätt får tovor eller vill reda ut håret på ett skonsamt sätt. Läs mer om den här. Just nu får du den dessutom för en hundring.

7. Söt parfym

I samband med att Katy Perry släppte sin skiva Teenage Dream, så lanserade hon också en parfym. Och visst är flaskan söt? Hur fin som helst att ha framme som en typ av inredning. 

Den doftar sensuellt, med aromer av kaprifol, päron, vanilj, mysk och amber. Passar både till dag och natt. Kolla in Meow här.

8. Quick Fix Powder


Ett transparent puder är bra för att undvika glans eller för att få sminket att hålla längre. Det här kommer från Pixi, och är dessutom grymt bra att ha i väskan eller när du reser. Det är nämligen ett puder och en svamp i ett! Plus en spegel ovanpå. Hur smidigt som helst! Du hittar det hos Bangerhead

9. Macadamia Travel Kit

De här produkterna från Macadamia som du hittar här är gjorda för livlöst och tunt hår – hår som behöver det där extra lyftet för att vara on fleek. Plus i kanten är det faktum att det är ett resekit också, så att du enkelt kan ta med det i resväskan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.