11 mjuka och riktigt fina presenter – till din älskling

Överraska din älskade med en present eller två! Ibland är mjuka presenter faktiskt riktigt bra.


"Inget mjukt och äckligt, bara hårda paket" sjunger Electric Banana Band. Men visst kan mjuka paket också vara önskade! Här är 11 saker din älskling definitivt kommer att bli glad av att få. 

1. Fårskinn i pälsimitation 

Ett fårskinn kan bidra till mer mysfaktor hemma – fint att ha på en stol, över sängen eller till och med som en typ av matta. Om personen lever drömmen och har en öppen spis kan det här bli en fin detalj framför den.

Just det här fårskinnet för 249 kronor finns i flera olika färger. För att sätta en färgklick på hemmet kan du välja någon av de på bilden till exempel!

2. Take a shower

Piffa upp badrummet med ett härligt duschdraperi. Det här kommer från Hemtex och finns att klicka hem för 249 kronor. Uppmuntrande citat som peppar en att duscha – kanske blir lite fel som present till någon, men förhoppningsvis förstår personen i fråga att det är en fin inredningsdetalj.

3. This kitchen is for dancing

Glöm matlagning och disk – köket är gjort för att dansa! Åtminstone enligt den här disktrasan. Kolla in den här

4. Lyxigt satinlakan

Alla förtjänar en skön säng och bra sömn. Många drömmer någon gång om mjuka sidenlakan – därför är det här en perfekt present till någon du vill unna lyxsömn. Bonus är ju att det är till din älskling, vilket med all säkerhet kan innebära att du också får njuta av dem. 

De finns i flera olika färger hos Hemtex – från 349 kronor.

5. Hotellinspirerade sängkläder

Ett tryck som är typiskt för sängkläder som finns på hotell är ljusa och mörka ränder. Här är sängkläder i precis det mönstret. Påslakan och örngott i satinvävd, kammad bomull med glansig yta.

6. Fluffiga tofflor

Kalla fötter är något många brottas med. Så ge bort ett par mysiga tofflor! Det är som att gå på moln inlindad i det lenaste fluffet. De här är dessutom nedsatta i pris och finns att klicka hem för 99 kronor.

7. Sammetskuddar

Sammetskuddar, speciellt mörkgröna, är riktigt trendigt just nu. Just de här finns i åtta olika färger och kan klickas hem för 179 kronor. Kolla in dem här.

8. Trendiga gardiner

Något annat som är supertrendigt och syns i många hem är de mäktiga sammetsgardinerna. Det är inte bara en snygg gardin, utan stänger också ute ganska mycket ljus och ljud. Här hittar du gardinerna i olika färger

9. Tvättkorg med text

En hög med tvätt blir genast lite roligare i en snygg tvättkorg. Med den här texten blir det också extra tydligt att det är smutsiga kläder där i, vilket kanske var uppenbart redan från början, men ändå. Kolla in den här.

10. Fleecepläd

Det mysigaste som finns måste nästan vara att krypa ner under en filt i soffan med sin älskade. Här är en fleecepläd i flera olika färger för 199 kronor.

11. Världskarta

Här är ett bäddset med en färgglad världskarta som tryck. Superfint med blå vattenfärgsliknande look! Sängkläderna blir dina för 299 kronor. Du hittar dem här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!