Snart november! Här är 15 saker vi verkligen vill ha just nu!

Nu är mörkret och kylan här på riktigt, men det betyder också tända ljus och myskvällar. Här är allt du behöver för att klara av november.


Från spel till snygga vinterkängor – de här grejerna vill vi verkligen ha just nu!

1. En ny spelkonsol

För alla kul spelkvällar!Nu släpps äntligen ett nytt Super Mario-spel, Super Mario Odyssey. Köp det och konsolen Nintendo Switch i ett paket här.

Är du mer sugen på att återuppleva gamla Super Mario borde du köpa Nintendo Classic Mini SNES, en retrokonsol där 21 gamla klassiska spel ingår. Nostalgi! Du hittar den billigast här.

2. Högtalare

För att sätta stämningen på alla mysiga middagar och alla hemmafester. Den här snyggt designade högtalaren har riktigt bra ljud och kommer från Marshall. Här hittar du den till bäst pris.

3. Kaffebryggare med WI-FI

De där mörka morgnarna när du inte orkar gå upp, då kan du i alla fall sätta på kaffet direkt från sängen. Den här smarta kaffebryggaren har WI-FI och kan styras via mobilen. Du hittar den här.

4. Plattång

Eftersom det regnar i princip varje dag i november, alternativt snöar, kan det vara bra med en grym plattång för att tackla det frissiga håret. Denna hyllade kommer från salongsmärket Ghd och du hittar den här.

5. Ett par Timberlands

Rejäla kängor är nästan ett måste när det både blir kallt och halt. Timberlands är både snygga och praktiska – en vinnare med andra ord. Det bästa priset hittar du här på herrmodellen och här på dammodellen.

6. En yogamatta

Yoga kan vara en bra grej när du vill försöka få lite harmoni trots att det är kallt, mörkt och stressigt. Yogar gör du bäst på en snygg och bekväm matta, som denna från Casall

7. En fin ljusslinga

Lys upp mörkret med en ljusslinga i trädgården, på balkongen eller varför inte inomhus? Den här ljusslingan funkar bäst för utomhusbruk och den här för inomhusbruk. 

8. Ansiktsmask som ger glow

Hyn blir lätt torr och glåmig när det är kallt ute. Den här masken från Dermalogica fungerar som ett glas vatten för huden och går även att använda som en återfuktande läppmask eller för att dämpa svullnader kring ögonen. Du hittar bästa priset här.

9. Varm träningsjacka

Om du vill fortsätta träna utomhus fast det blir kallt så kan du behöva en varm jacka som den här. Det här är en ventilerande softshelljacka från Houdini och du hittar den här

10. Parfym

För henneDen här parfymen från Jean Paul Gaultier, som bland annat Kenza gillar, har doftnoter som patchouli, gardenia och blodapelsin. Här hittar du den.

För honom

Den här klassiska Hugo Boss-parfymen doftar av bland annat citrus, äpple, vetiver och sandelträ. Här hittar du den till bäst pris.

11. Ett set med kockknivar


Man stannar ju gärna inne och lagar en god middag så här på hösten. De här knivarna från Global kostar en slant men är så mycket bättre än en billigare variant. Här hittar du bäst pris.

12. Våffeljärn

Hur mysigt att komma in från kylan och grädda våfflor? Eller göra våfflor till helgfrukosten? Här hittar du ett våffeljärn som gräddar två våfflor på en gång.

13. Löparskor för vinternÄr du en löpare vet du att man inte låter sig stoppas av vädret. Däremot kan det vara bra att ha ett par skor som är anpassade för vinterunderlaget, som dessa från Asics. De har dubbar och är vattentäta. Här hittar du bäst pris.

14. Resväska

Om du får nog av november och vill fly från Sverige, kan du packa grejerna i en ny snygg resväska. Denna hittar du här.

15. Sällskapsspel

Dataspel i all ära, men hur mysigt är det inte med traditionella sällskapsspel? Här är klassiska Monopol med Game of Thrones-tema.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.