Fynda sminkfavoriterna från theBalm – till kanonpriser

Märket theBalm har inte bara snygga förpackningar – deras produkter är också kända för att vara riktigt bra. Här är de till reapriser!


theBalm har funnits i sminkvärlden länge, men har på senare tid uppmärksammats av influencers som älskar deras produkter. De är också cruelty-free, vilket är grymt bra! Här är 6 favoriter.

1. Mary-Lou Manizer

Den här highlightern kan inte ha undgått alla beautylovers. Det är en given highlighter för bländande kindben! Om du inte provat den, så måste du göra det nu.

Extra bra är ju det faktum att den är nedsatt i pris just nu. Du hittar den hos Bangerhead för bara 167 kronor just nu.

2. Bahama Mama 

Här är ännu en av theBalms populäraste produkter – deras matta solpuder Bahama Mama. Det fungerar riktigt bra för contouring också! Vilket är vad de flesta använder det till. Contourpudret blir ditt för 151 kronor hos Bangerhead.

3. Nudetude ögonskuggspalett

Perfekt palett för den naturliga looken! Du får hela 12 ögonskuggor för bara 319 kronor just nu. Kolla in den här.

En ögonskugspalett för alla tillfällen helt enkelt. Du kan lätt göra en mörk och dramatisk sotning, eller en naturlig vardagssminkning.

4. Put a lid on it 

Ett knep för att få ögonskuggan att hålla så länge som möjligt är en primer. Som den här med det kreativa namnet Put A Lid On It. Du hittar den här

5. Long Lasting Lipstick

Trött på läppstift som smetas ut, försvinner eller aldrig torkar? Då är ett matt liquid lipstick något för dig. Här får du till och med 6 tycken, i miniformat.

Perfekt att ha i handväskan, eller för att ge bort hela kitet i present. Du hittar dem här för bara 263 kronor.

6. Schwing Eyeliner

En vass eyeliner kan förändra en hel look. Men det kan vara lite knepigt att få till den perfekta spetsen. theBalms Schwing Eyeliner är en favorit bland många influencers, just för tt den har en sådan smal spets.

Grymt bra eyeliner alltså! Kolla in den här hos Bangerhead. Ett roligt namn har den också. Schwing!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!