13 lyxiga skönhetsboxar som är perfekta att ge bort som julklapp!

Vet du inte vad du ska ge någon i julklapp eller som present? Ett giftset, även kallat presentkit, är verkligen hur bra som helst.


Var ute i god tid med julklapparna! Och lyxa till det lite extra med presentpaket. Här är våra favoriter.

1. Voluspa Doftljus i 3-pack

Det absolut mysigaste med de mörka årstiderna är ju faktiskt att tända ljus. Doftljus från Voluspa är väldigt omtyckta, och vi förstår varför – den härliga doften sprider sig genom hela hemmet. 

Nu har du chansen att fynda ett kit med tre olika doftljus. Perfekt att ge bort som julklapp! Eller behålla själv, för det är ju en bra deal.

2. Real Techniques Bold Metal

Här får du tre sminkborstar, alla i en sjukt fin metallic-look. Koppar, guld och silver. Nog fina för att stå framme på sminkbordet! Kolla in borstarna här. Finns att klicka hem för bara 699 kronor just nu.

3. Allt smink man behöver

Allt du behöver för att kunna göra varierande och fantasifulla looks! Innehåller 36 ögonskuggor, 4 pressade pigmentskuggor, rouge samt puder för highlighting och contouring.

Hur kul som helst att ge bort till någon som verkligen älskar smink. Smidig att ha med sig på resan, när allting liksom kommer i ett. Finns att klicka hem från Bangerhead för bara 399 kronor.

4. Lady Million

Doften Lady Million från Paco Rabanne är sensuell, en fräsch blommig och träig doft. Riktigt snygg flaska som kommer i en ännu snyggare låda – perfekt att spara bara för att den är fin.

En present som definitivt kommer att uppskattas. Kolla in den här.

5. Liquid Lipstick

Den trendiga trion från populära NYX består av tre nyanser pigmenterade, vattenfasta läppstift som är lätta att applicera och får en matt finish när de torkat.

En perfekt julklappsidé! Innehåller 3 grymma nyanser Liquid Suede Cream Lipstick, som finns att klicka hem för bara 143 kronor.

6. Hair Styler och hårfön 

Här är ett paket med en hårfön och hairstyler från Bangerhead Professional. Två riktigt grymma verktyg för att åstadkomma det där fina hårsvallet. Kolla in dem här.

7. Fresh Blossom Giftset

Presentask innehållande doften Fresh Blossom och bodylotion. Parfymen är en hyllning till våren, och även om våren är långt bort så är det en doft värd att bära. Hur fräsch som helst! Sedan är det en fin låda också. Du hittar den här.

8. Läppbalsam från EOS

Har kylan gjort läpparna torra? Då passar det ju bra med läppbalsam från EOS. I detta kit får du tre olika – summer fruit, pomegranate raspberry och strawberry sorbet. 

Blir lika bra som present, eller om du vill behålla det själv. Kolla in dem här.

9. Fem BeautyBlenders

Det här kan vara den absolut bästa julklappen till någon som verkligen älskar smink. Det är inte bara en BeautyBlender, utan fem! För bara 734 kronor, nedsatt från 918 kronor. Sjukt bra pris.

10. Produkter från Rituals

Rituals härliga duschskum, som är ett gel som sedan omvandlas till ett rikt skum när den kommer i kontakt med vatten. Duschskummen innehåller näringsrika oljor som både vårdar och återfuktar din hud.

Här är ett set med fyra duschskum – Samurai, Dao, Sakura och Ayurveda. Doftar hur gott som helst, precis som alla Ritualsprodukter. Lyxigt till ett olyxigt pris för bara 150 kronor. Kolla in dem här.

11. Warm Cotton från Clean

Här är en av de mest populära dofterna från Clean – i ett giftset med parfym och doftljus. Så ren, så fräsch, fångar den känslan av en fluffig, varm handduk precis ny uttagen från torktumlaren. Här hittar du Warm Cotton.

12. FabuLips Kit

Ta hand om läpparna! Även de, precis som ansiktet, kan behöva lite lyx. Här är ett läppbehandlingskit, som rengör, exfolierar, plumpar upp och mjukgör gör dina läppar. Kolla in kitet här

13. Ett kit från GHD

GHD är ett välkänt märke, som gör helgrymma stylingverktyg. Om du ger detta i present till någon, kan du vara säker på att personen blir ordentligt tacksam.

Du hittar paketet hos Bangerhead för 2 499 kronor. Lite dyrt, men så värt det! Det är dessutom nedsatt i pris, så passa på att fynda nu.


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.