Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

18 prylar du behöver för att fixa en grymt bra fest

- 02/11/2017, 10:21 -

Ska du ställa till med kalas snart? Då borde du läsa den här artikeln först!

Det viktigaste för en bra fest är förstås en härlig grupp med människor, men lite tillbehör som sätter partystämningen har aldrig skadat!

1. CocktailsetCocktailsetBlanda drinkar som ett proffs med hjälp av det här cocktailsetet som innehåller allt en bartender behöver. 

Dessutom får du med en bok med 100 drinkrecept att inspireras av! Här hittar du setet.

2. Självlysande sugrör

Självlysande sugrör

Gör vilken drink som helst härligare och mer festlig! De här självlysande sugrören fungerar som vanliga glowsticks och du hittar dem här

3. Prosecco-pongProsecco pongProsecco är ju mycket festligare än öl, därför borde du till nästa fest byta ut den klassiska beerpongen mot det här spelet. Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

4. Siffer- och bokstavsballonger

Ballonger i metallic

Dekorera festen med de här snygga ballongerna. De finns i flera olika färger och du hittar siffror här och bokstäver här.

5. Ett riktigt roligt festspelCards against humanityDet kallas för ett "party game for horrible people". Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer om spelet här. 

6. Självlysande armband

Självlysande armband

Den perfekta festaccessoaren! Klicka hem ett 50-pack här för 99 kronor, och dela ut till dina gäster!

7. HeliumHeliumballonger

Heliumballonger är ju himla kul! Klicka hem en heliumbehållare som räcker till 30 eller 50 ballonger här.

8. Ölglas som håller drycken kall

Frysbart ölglas

Placera den här muggen i frysen en stund så kommer den sedan hålla ölen iskall i tre timmar! Klicka hem glaset här för 69 kronor.

9. PiñataPiñataEn roligare version av fiskdamm – man är aldrig för gammal för en piñata! Du hittar enhörningen här och T-Rexen här

10. Snoppsugrör

Kanske lite barnsligt men väldigt roligt! Perfekt för möhippan, till exempel. Du hittar sugrören här för 39 kronor.

11. Spelet där man tvekar även om man kan svaret Hur fan visste du det spelDet är roliga spelet innehåller frågor som du egentligen inte "borde" kunna svaret på. Men vill du vinna så gäller det att visa vad du kan – och såklart vara beredd att berätta för övriga hur du vet det. Du hittar spelet här.

12. Jell-O

Jell-O

Den väldigt amerikanska desserten Jell-O kan du både äta som just en efterrätt, eller använda till  Jell-O-shots! Klicka hem ett paket här för 39 kronor. 

13. Självlysande glas

Glow cups

Det är något med allt som är självlysande som genast höjer feststämningen. Du hittar glasen här.

14. Drinkmix

Drinkmix

Smaksätt drinken med till exempel passionsfrukt eller kokos på ett enkelt sätt med den här drinkmixen. Den blir även en fin present! Köp den här för 149 kronor.

15. Girlang

Banner

Visa festens tema med en fin banner! Klicka hem den här för 129 kronor.

16. Iskross

Iskross

Fixa krossad is att servera med dina drinkar med den här smidiga iskrossen. Den kostar 299 kronor och du hittar den här.

17. Droppkork

Droppkork

Slipp spill och häll upp drycken lika snyggt som en bartender med en sådan här droppkork som du fäster på flaskan. Du hittar den här.

18. Ring med kapsylöppnare

Ring med kapsylöppnare

Med en ring som också är en kapsylöppnare behöver du aldrig springa runt och leta efter öppnaren igen! Här köper du den.