Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

18 prylar du behöver för att fixa en grymt bra fest

- 02/11/2017, 10:21 -

Ska du ställa till med kalas snart? Då borde du läsa den här artikeln först! Vi ger dig de bästa tipsen för att din fest ska bli riktigt grym.

För att festen ska flyta på och alla ska ha roligt kan det krävas något extra än bara de fantastiska människorna. Vad är då inte bättre än att köpa några tillbehör som definitivt kommer liva upp stämningen och få alla på festhumör. 

1. Shotglas med serveringsbricka

Drick med stil med hjälp av denna snygga bricka. Bjud dina vänner på en shot och servera dem på ett sätt som de aldrig sett förut. Glas och bricka hittar du här. 

2. Självlysande sugrör

Självlysande sugrör

Gör vilken drink som helst härligare och mer festlig! De här självlysande sugrören fungerar som vanliga glowsticks och du hittar dem här

3. Prosecco-pongProsecco pongProsecco är ju mycket festligare än öl, därför borde du till nästa fest byta ut den klassiska beerpongen mot det här spelet. Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

4. Siffer- och bokstavsballonger

Ballonger i metallic

Dekorera festen med de här snygga ballongerna. Siffrorna passar perfekt till födelsedagar. De finns i flera olika färger och du hittar siffror här och bokstäver här.

5. Ett riktigt roligt festspelCards against humanityDet kallas för ett "party game for horrible people". Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer om spelet här. 

6. Självlysande armband

Självlysande armband

Den perfekta festaccessoaren! Klicka hem ett 50-pack här för 99 kronor, och dela ut till dina gäster!

7. HeliumHeliumballonger

Heliumballonger är ju himla kul! Klicka hem en heliumbehållare som räcker till 30 eller 50 ballonger här.

8. Ölglas som håller drycken kall

Frysbart ölglas

Placera den här muggen i frysen en stund så kommer den sedan hålla ölen iskall i tre timmar! Kan det bli bättre? Klicka hem glaset här för 69 kronor.

9. Partybalja

Kall dryck är ett måste på festen. Med den här baljan som du endast behöver fylla med is kommer du att ha kall dricka reda för dina gäster hela tiden. Baljan köper du här.

10. Snoppsugrör

Kanske lite barnsligt men väldigt roligt! Perfekt för möhippan, till exempel. Du hittar sugrören här för 39 kronor.

11. Självlysande beer pong

Troligtvis det mest klassiska spelet på festen. Varför inte göra det lite svårare genom att spela i mörkret? Med dem här självlysande muggarna kommer beer pong matcherna bli ännu mer spännande. Här kan du köpa de självlysande muggarna.

12. Cocktailshaker

Imponera när du ska göra drinkar till dina vänner. Med den här cocktailshakern kommer dina vänner bli förvånade över vilken talang du har för att göra drinkar. Här finns den att köpa. 

13. WTF frågespel

Det här spelet kommer verkligen att locka fram skratt på festen. Ställ obekväma frågor till dina vänner som de helst inte skulle vilja svara på. WTF frågespel tänjer verkligen på gränserna och du hittar det här. 

14. Serveringskål

3 skålar som sitter ihop, det har aldrig varit enklare att äta chips med dip. Här kan du ha festens snacks samtidigt som du slipper hålla koll på många skålar.  Skålarna kan du köpa här.

15. Girlang

BannerVisa festens tema med en fin banner! Klicka hem den här för 129 kronor.

16. Iskross

Iskross

Fixa krossad is att servera med dina drinkar med den här smidiga iskrossen. Den kostar 299 kronor och du hittar den här.

17. Droppkork

Droppkork

Slipp spill och häll upp drycken lika snyggt som en bartender med en sådan här droppkork som du fäster på flaskan. Du hittar den här.

18. Ring med kapsylöppnare

Ring med kapsylöppnare

Med en ring som också är en kapsylöppnare behöver du aldrig springa runt och leta efter öppnaren igen! Här köper du den.

Läs även: Du blir bättre på språk av alkohol - här är därför 20 roliga partyprylar

14 festprylar du bara måste ha – till livets hemmafest

Nyheter24