8 supermysiga myssaker för den som älskar att mysa!

Vem gillar inte mys? Hösten och vintern är perfekt för långa kvällar i soffan under en stor filt till exempel. Här är 8 prylar för mysälskare.


Tid för mys borde vara schemalagt i kalendern. Unna dig lite nya prylar för att maxa myset.

1. Snug Rug

En stor filt kan vara det bästa man har hemma. Och en Snug Rug är ännu bättre! Det är alltså en filt som har ärmar – som en lyxig variant av en vanlig filt.

Spara på dina uppvärmningskostnader med denna lyxiga filt - perfekt för slappa hemmadagar, långa resor i bilen eller varför inte camping! Du hittar den hos Partykungen

2. Enhörningsmugg

Du är en unicorn, och så är det bara. Njut av morgonkaffet i den här coola muggen. Du hittar den här för bara 199 kronor.

3. Lightbox

Tänk vad fint att vakna upp till ett trevligt budskap varje dag – som också blir en riktigt fin inredningsdetalj. Den är dessutom batteridriven, så du slipper fula sladdar. Kolla in den här hos Partykungen.

4. Chips- och dippskål

Förenkla fredagsmyset med den här smarta skålen. Vare sig du sitter själv eller med andra så är den här skålen, som du hittar här, hur bra som helst! 

5. Zelda-morgonrock

Finns det något härligare än att svepa in sig i fluffig och varm morgonrock? Med en Zelda-inspirerad look ser du dessutom grymt cool ut. Finns att klicka hem för 499 kronor.

6. Värmetofflor

Är det något man alltid fryser om så är det ju fötterna. De här tofflorna går att värma i mikron, så att du bokstavligt talat får varma tofflor. 

Såklart kan du använda dem utan att värma dem först, för de är både mjuka och fluffiga att ha på. Kolla in dem här.

7. Popcornburk

Popcorn är ett givet myssnacks! Här är en snygg popcornskål i plast, som rymmer en alldeles lagom mängd och lite till. Den blir din för 49 kronor och du hittar den här.

8. Värmehjärta

Perfekt för dig som är frusen av dig eller har ont någonstans. Här är ett hjärta som du enkelt kan värma i mikron – kolla in den här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!