Fynda julklappar till inköpspriser hos Buyersclub.
Här hittar du grymma julklappar till den som redan har det mesta.

13 grymt bra julklappar till den som redan har allt

Vissa människor är helt enkelt väldigt svåra att köpa presenter till, men i den här listan lär du i alla fall hitta något de saknar.


En del personer verkar redan ha det mesta, andra "önskar sig ingenting". Vi har letat fram ett gäng grejer som passar att ge till just dessa personer. 

Sakerna går att köpa via Buyersclub, en köpklubb som erbjuder över 50 000 produkter till inköpspris. Du får alltså 20-60 procents rabatt på märken som Bose, Apple, Calvin Klein och Daniel Wellington.

Sajten är en medlemsklubb och för att kunna shoppa behöver du en inbjudan. Som tur är får du en via denna länk. Det är gratis att registrera sig och under hela december får du dessutom fri frakt och retur!

1. En ljudboksprenumeration

Istället för att ge bort en bok i julklapp, varför inte ge bort en ljud- och e-boksprenumeration? Med en prenumeration får mottagaren alltså tillgång till hur många böcker som helst, både att läsa och lyssna på! 

Hos BookBeat kostar en prenumeration 169 kronor i månaden, men signar du upp dig via Buyersclub får du en gratismånad! För att registrera dig behöver du bara ange din mailadress. 

2. En par riktigt bra hörlurar

Till exempel dessa populära lurar. Hos Buyersclub kan du köpa dem med 33 procents rabatt. Registrera dig här för att shoppa hörlurarna och över 50 000 andra produkter till grymma priser.

3. Dryckes- eller chokladprovning

Har man "allt" är en upplevelsepresent ett säkert kort. Företaget Taysta anordnar både dryckesprovningar (för den som är över 18 år) och chokladprovningar. 

Man kan även boka härliga kombinationer som choklad- och vinprovning eller ost- och ölprovning. Bokar du via Buyersclub får du 20 procents rabatt.

4. En tavla med en personlig karta

Hos Mapiful kan du göra en karta över vilken plats du vill – en världsstad eller din lilla hemby. Varför inte ge bort en tavla till din partner med koordinaterna för platsen där ni träffades, till exempel?

Via Buyersclub får du 20 procents rabatt på din beställning om du registrerar dig via denna länk

5. En popcornmaskin

En popcornmaskin är ju kanske inte något man skulle köpa till sig själv, därför är det en perfekt present. Tänk hur gott med biopopcorn varje filmkväll?! Köper du den via Buyersclub får du 57 procents rabatt.

6. En lyxig skönhetsproduktDet blir man alltid glad för – och man kan inte ha för många! Hos Buyersclub hittar du smink och hudvård från bland annat Chanel, Clarins, Dior och Clinique till inköpspriser. Gå med här.

7. En skräddarsydd skjorta

Hos Tailorstore kan du skräddarsy och designa skjortan in i minsta detalj. Smygkika i en gammal favoritskjorta för att hitta mottagarens mått eller låt hen designa skjortan själv. Om du går via Buyersclub får du 40 procents rabatt på skjortan.

8. Objektiv att sätta på telefonen

Med det här objektivet kan du ta grymma bilder med din iPhone. En perfekt present till den där personen som jämt ska fotografera allt. Hos Buyersclub kan du köpa den till 30 procents rabatt. Bli medlem här.

9. En brandsläckare

Har man inte en brandsläckare och en brandfilt hemma är det verkligen dags! Den här är dessutom snygg att ha framme. Köp kitet nedsatt till 249 kronor här.

10. En ljusterapilampa

Hur ofta känner man inte på vintern att man skulle behöva lite ljusterapi? Men även en person som har det mesta har nog inte en ljusterapilampa hemma. Här kan du köpa en.

11. Sköna tofflor

Alla kan behöva ett par mysiga och fluffiga tofflor, speciellt under vintern. Om du registrerar dig hos Buyersclub via denna länk kan du klicka hem tofflorna till 76 procents rabatt.

12. En råsaftcentrifug

Med den här råsaftcentrifugen kan personen som får presenten kickstarta det nya året med goda och fräscha juicer. Den är enkel att använda och enkel att rengöra. Klicka hem den till 44 procents rabatt här.

13. Vinteranpassad teknik


Det här smarta setet består av en mössa med inbyggt headset och fingervantar anpassade för touchscreens. Så slipper man välja mellan att hålla värmen och svara på sms! Klicka hem det för bara 59 kronor hos Buyersclub.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.