12 presenter till din partner!
Vi har listat 12 presenter att ge bort till honom!

12 lyxiga presenter att överraska honom med

Fyller han snart år eller vill du bara överraska med en fin present men tycker det är svårt att komma på något bra? Vi har listat 12 lyxiga presenter att ge bort.


Letar du efter en perfekt present att ge bort till honom? Spana in nedan för 12 grymma tips.

1. Nya dressade vinterskor


Kylan verkar hålla i sig ett tag till så varför inte ge bort ett par varma skor som dessutom är sjukt snygga. Överdelen är i moccaläder och skon passar många olika stilar. Kika närmare här.

2. Ny klocka från Switch

Är han värd en ny klocka. Denna från Swatch Night Flight finns just nu för nedsatt pris här, 1 595 kronor.

3. Nya längdskidor Fischer

Hur mysigt att ge bort ett par längdskidor innan ni ska iväg på skidsemester? Dessa från Fischer har fått grymma betyg finns just nu här för superpris.

4. Väska från Douchebags

Alpinryggsäck som är vattenavvisande, smart att packa i och bekväm ryggpanel. Förutom den snygga designen som finns i olika färger är den dessutom väldigt genomtänkt i varje användningsområde. Här finns ryggsäcken i olika storlekar och färger.

5. Nya solglasögon - Rayban 

Snart är våren här och vad är väl bättre än ett par nya solglasögon. Dessa från Rayban Round Metal finns för under 1 000 kronor här. Finns i olika färger och spegelglaset ger en elegant känsla. 

6. Calvin Klein kalsonger

Det är alltid en lyxig känsla att dra på sig nya underkläder. Ge bort ett tre-pack från Calvin Klein som finns här för 289 kronor.

7. Den nya Samsung Galaxy S9

Den nya Samsung Galaxy S9 har precis släppts och kameran och ljudet sägs slå de flesta andra mobiler. Den finns i många olika färger och designen är bara så snygg. Kolla in mobilen här.

8. Jacka från SUPERDRY

Ge bort en snygg jacka inför våren, denna klassiska militärjacka blir din här för 625 kronor. Finns i både klassisk militärgrön eller mörkblå. 

9. Ge bort en ny doft

Båda dessa dofter finns just nu för ett sjukt bra pris. Kolla in denna från Hugo Boss här, eller denna från Giorgio Armani Stronger with you.

10. Hörlurar från Beats by Dr. Dre

Skäm bort din älskling med riktigt bra hörlurar. Till exempel dessa från Beats by Dr. Dre som finns här för 1 990 kronor.

11. Nya skidglasögon Oakley

En väldigt bra present att ge bort nu under vintern är ett par skidglasögon. Dessa från Oakley är stilrena i silver och finns även i andra färger. Här blir de dina för 911 kronor.

12. Produkter till skäggvård

Ge bort en Shave Gel från Bulldog att applicera efter rakning, eller satsa på en olja att smörja med efter rakning från American crew som finns här för 89 kronor.

För att spana in fler saker att ge bort till din pojkvän, kolla in här.

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.



De senaste nyheterna direkt i din inkorg!