20 fina grejer att ha i påskägget – till flickvännen

Glöm godiset! Här är småprylarna du inte får missa att lägga i påskägget. Unna din flickvän grejerna hon verkligen vill ha – det förtjänar hon.


Visa hur mycket du älskar din partner med det ultimata påskägget. Det är inte lätt med presenter. Speciellt inte med presenter till den du älskar mest av allt.

Bör du satsa på något smycke eller är det för basic? Är "diamonds a girls best friend"?

Vi vet att det är knepigt, här är förslag som passar i påskägget – vi lovar att du kommer hitta något som faller din käresta i smaken.


1. En enkel klocka

En klassisk modell av populära Daniel Wellington, stilren och minimalistisk. Finns att klicka hem för ett grymt pris i både guld och silver. 

2. Lyxiga vinglas

De här glasen som är målade av Carolina Gynning är sjukt fina, och väldigt populära. Här hittar du glasen på bilden och fler motiv till bäst pris. Fina att dricka ur, och nog snygga att stå framme och glänsa som inredningsdetalj.

3. Liten märkesväska

Väskor finns alltid på önskelistan – överraska din partner med den här väskan från Rebecca Minkoff. Kanske svårt att trycka ner i påskägget, men det löser sig säkert.

4. Sminktillbehör

De här får definitivt plats i påskägget! En mjuk sminkborste från Real Techniques eller den populära BeautyBlendern. Perfekt om hon gillar smink.

5. Solisar från Ray Ban

Vi gillar dessa glajjor från Ray Ban. Finns i flera olika färger och kostar cirka 700 kronor. Vårens solstrålar är (förhoppningvis) snart här – och vad passar inte bättre då än ett par solglasögon?

6. Den bästa plattången

Har din flickvän suckat över att hennes hår aldrig hålls platt, eller inte lockigt när hon lockat det? Ett hett tips är en bra styler, som denna från GHD. Här hittar du den – till billigast pris.

7. För bättre sminkborttagning

Den här lilla prylen har tagit över många influencers skönhetsrutin. Kort sagt är det ett litet redskap som hjälper att rengöra huden och ta bort sminket! Sjukt bra för att hålla hyn ren och fräsch.

De finns i olika storlekar och färger. Kolla in dem här. En tacksam gåva, som passar perfekt i påskägget.

8. En högtalare

Den här högtalaren från det populära märket Sonos är liten och diskret, men kraftfull och har fått riktigt bra recensioner. Här hittar du den billigast.

9. En liten clutch från Malene Birger

Alla behöver en liten väska, grymt bra för fester eller de dagar man inte har så mycket att bära. Den här kommer från det riktigt popuära märket Malene Birger – spana in det grymma priset här.

10. Avancerad pulsklocka

Det här är en av pulsklockorna som toppar listorna just nu – den håller koll på allting kring träningen. Alltså en bra present till tjejen som tränar! Bäst pris hittar du här. Lite dyrare, men så värt det.

11. Slå på stort med en iPhone

Om du vill bli älskad för all framtid är en (svindyr) iPhone ett bra köp. Kika in här för att hitta det billigaste priset på iPhone 8 och iPhone X

12. Underkläder från Calvin Klein

Ett set av underkläder som tagit över sociala medier. Men faktum är att de är grymt sköna att ha på sig, och det är väl klart att flickvännen är värd det. Här hittar du det billigaste priset på bh och trosa

13. Lyxigt läppstift

Inte nog med att de här finns i alla möjliga färger. De här från YSL har dessutom de finaste förpackningarna. Du hittar läppstiftet här från det grymma reapriset 180 kronor. Vanligtvis ligger de på  ett mycket högre pris.

14. Snygg polaroidkamera

Föreviga livet med en modern polaroidkamera. Kameran finns i ett gäng olika färger och du hittar den billigast här. Rolig present, som med all säkerhet blir uppskattad!

15. GoPro

GoPro har släppt en ny modell ganska nyligen, och det är den bästa actionkameran hittills. Perfekt för tjejen som gillar äventyr! Du hittar kameran till bäst pris här.

16. Chromecast

Bästa verktyget för att streama från din mobil eller dator direkt till TV:n! Dessutom kostar den bara 379 kronor.

17. Dip Brow Pomade

Den här populära ögonbrynsfärgen från Anastasia Beverly Hills, den håller vad den lovar. Du hittar den till bäst pris här.

18. Popsocket till mobilen

Popsockets har blivit riktigt populära. De funkar som stativ, för att lättare ta selfies och för att ge bättre grepp helt enkelt. 

De är dessutom hopfällbara så att du kan stoppa ner telefonen i fickan. Här hittar du dem i en massa färger och mönster. Perfekt för att säkra din tjejs mobiltelefon.

19. Aktivitetsarmband

Om pulsklockan några punkter upp kändes för dyr eller för avancerad, så är den här från FitBit ett perfekt mellanting. 

Det här smarta och vattentäta armbandet håller koll på all aktivitet, sömn, och mycket mer. Det har dessutom en snygg, väldigt diskret design. Klicka hem det här. Finns i flera olika färger!

20. Laddplatta till telefonen

Ha den här smarta laddstationen och ladda telefonen trådlöst. Här hittar du den från 222 kronor. 

Passar bra på nattduksbordet till exempel, eller om personen du ska ge den till har en tendens att slarva bort sina laddare hela tiden. Fungerar till de flesta nyare telefoner.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.