Så fixar du den perfekta hemmabaren – 15 grejer för en grym fest
En shaker är obligatoriskt!

Här är 13 saker som hjälper dig fixa den perfekta hemmabaren

Oavsett om du behöver saker att fylla din nya fina drinkvagn med eller ska styra en riktig pangfest hittar du vad du behöver i den här listan.


Från drinkredskap till de roligaste festspelen – här är 13 grejer varje välfyllt barskåp behöver. 

1. CocktailsetEtt set med shaker, mått, sil och muddler är grundläggande för att kunna blanda goda drinkar! Det här setet innehåller dessutom en bok med 100 drinkrecept. Du hittar det här för 249 kronor.

2. Droppkork

Om du vill kunna hälla upp drinken snyggt utan en massa spill är en droppkork som du fäster på flaskan ett måste. Du hittar den här för 29 kronor.

3. Jell-O

Har du någon gång velat testa jello-shots? Nu har du chansen! Här kan du klicka hem en förpackning för 39 kronor.

4. Gräddsifon

Om du vill göra drinkar med grädde eller kanske hot shots är en gräddsifon riktigt bra att ha, så slipper du vispa. Den finns att köpa här.

5. DrinkmixGör goda drinkar med smak av till exempel passionsfrukt eller kokos med hjälp av de här drinkmixarna, som också blir en riktigt bra present. Du hittar kitet här för 149 kronor. 

Ännu fler mixar med smaker som sour apple och vattenmelon hittar du här.

6. Vinglasrack

Häng upp dina tjusigaste glas på det här racket som finns i flera olika längder. Både snyggt och praktiskt, till exempel när man vill torka glasen efter disk. Du hittar det i guld här och det i silver här.

7. BeerpongAntingen i den klassiska versionen med röda plastmuggar, eller en rolig självlysande variant

8. Prosecco-pongDen uppdaterade versionen av beerpong! Köp spelet här för 149 kronor.

9. Partyspel

Det här sjukt roliga spelet går ut på att svara på frågor och göra olika utmaningar – allt med en "lip twister" i munnen! Här hittar du spelet för 299 kronor.

Det här spelet kallas för ett "party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer och köp spelet här.

10. Självlysande sugrör

Självlysande saker är ett säkert kort för feststämning. Dessa sugrör kan du klicka hem här.

11. Shotglas

Det är alltid bra att ha en laddning med shotsglas i barskåpet! Dessa i plast kostar 29 kronor för 40 stycken.

12. Kylare för vin eller champagne

Finns det något värre än när drycken blir varm? Håll den kyld med den här snygga hinken. Du hittar den här för 199 kronor och kan även köpa till ett golvställ. 

13. Drinkroulette

Det här roulettespelet funkar som så att den som har glaset med numret som kulan stannar på måste dricka upp sin shot. Det kostar 199 kronor här.

Fler prylar till hemmabaren hittar du här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!