13 prylar som gör livet roligare – under 100 kronor

Vissa saker behöver du kanske inte, men de är roliga att ha. Här är precis sådana saker. Vad sägs som toalettborste i form av en kaktus, till exempel?


Unna dig en rolig pryl eller två. Ge bort i present eller behåll det själv!

1. Mössa med lampa

Känn dig extra trygg med den här mössan. Den har alltså en lampa, som du enkelt kan tända vid behov. Perfekt för löparen eller den som promenerar mycket när det är mörkt. Här hittar du den under hundralappen.

2. Roliga muggar

Med de här muggarna kommer det inte råda någon tvekan om vems mugg som är vems. Grymt bra present till paret som nyss flyttat ihop till exempel.

3. Keyfinder

Det finns inget stressigare ögonblick än då man tappat bort nycklarna. Du hittar dem inte i fickorna, inte i väskan och har ingen aning om vart de hamnat.

Med den här nyckelhittaren är det problemet löst. Läs mer om hur den fungerar här.

4. Koppvärmare

Kaffe är en viktig del av mångas vardag. Glöm besvikelsen när det kaffet du glömt bort hunnit kallna och är en äcklig ljummen vätska.

Med den här koppvärmaren som du kan ansluta via USB-kabel så håller sig din dryck varm. Smart pryl för kontorsråttan till exempel.

5. Snygg toaborste

Varför ha en vanlig, tråkig toalettborste när du kan ha den här som är formad som en kaktus? Den blir din för 99 kronor.

6. Huvudmassör

Den här lilla mojängen är något alla måste prova på! Det är ett populärt massageredskap för huvudet, axlarna eller nacken. Ger en rysande känsla och kommer definitivt få dig att slappna av. 

7. Korthållare

Håll reda på dina kort och få en lättare överblick. Tar mindre plats än en plånbok och är sjukt smidig. Välj din favoritfärg här.

8. Munkkudde

Kuddar i soffan är alltid uppskattat, och speciellt när det är en godsak som den här munkkudden. Finns i två olika färger hos Partykungen.

9. Fruktflaska

Att dricka vatten är viktigt, men kanske inte särskilt spännande. Piffa till det med lite frukt! Med den här flaskan kan du enkelt ha frukt i en behållare som sedan smaksätter vattnet. Kolla in det här.

10. Tumstock på nyckelring

Man vet aldrig när man behöver mäta något! Skulle den frågan uppstå, så är du mer än redo. Dra bara fram nyckelringen som du kan klicka hem här för 19 kronor.

11. Handduk som torkar håret snabbt

Rulla in ditt nytvättade hår i denna twister för ett snabbtorkat hårsvall. Spana in den för 99 kronor här. Den lilla knappen håller håret på plats. 

12. Gör egna chips

Sugen på att göra egna chips hemma? Denna är perfekt då den hyvlar potatisen, ställ sedan in i mikron i två minuter. Här finns denna smarta produkt för 99 kronor.

13. Nyckelgömma

Istället för att gömma nyckeln under en sten – så kan du nu gömma den inuti! Kolla in den här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.