Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 galet starka saker att äta – som du bara måste testa

1 av 1

Shopping | 14/03/2018 09:38

Om du gillar stark mat och tål det, så är det här absolut något för dig. Det finns till exempel sällskapsspel där du kan utmana dina vänner. Här är sjukt starka grejer du inte får missa.

Vissa har en förkärlek för stark mat och hettande såser. Nu kan du ta det till en helt ny nivå! Med allting från sällskapspel till godis. 

1. Crazy Ass Hot Sauce Challenge

Prova starka såser

Klarar du av alla fyra Crazy Ass-smaker? Spelet har fyra olika såser, som innehåller olika mängd av de starkaste chilisorterna.

Börja på den lättaste nivån för att sedan se om du eller dina vänner klarar er hela vägen till den starkaste smaken. Sugen på att prova? Här hittar du spelet

2. Hot Sauce Challenge

Hot Sauce Challenge

Här får du hela 12 såser! Från mild till sinnessjukt starkt. Snyggt inpackad i något som liknar en bok, där du också kan bocka i vilka utmaningar ni klarat. 

3. Ghost Pepper Popcorn

Riktigt starka popcorn

Gör fredagsmyset lite hetare. Det här är som vanliga micropopcorn, men de är smaksatta med en av världens starkaste chilis. Här hittar du dem för bara 29 kronor

4. Miniflaskor med Xtreme Hot Sauce

Starka såser i 4-pack

Ännu ett kit med starka såser. Finns att klicka hem hos Partykungen för 79 kronor.

5. Habanero Peanuts from Hell

Peanuts From Hell

Enligt texten på burken säger sig de här jordnötterna vara världens starkaste. Definitivt värt ett test! 

Snacks och nötter är ju alltid trevligt. De här blir dina för 89 kronor.

6. Chocolate Bar from Hell

Stark choklad

Tillsammans med nötterna kan du också unna dig en bit choklad. Den här godingen har också habanero i sig.

7. Crazy Face Hot

Crazy Face Hot från Malaco

Du har säkert sett reklamen till de här godisarna, där alla gör massa konstiga ansiktsuttryck för att det är så galet starkt eller surt. Kolla in godisen här.

8. Eldig smak av kanel

Hårt kanelgodis

Var redo för en grym smakupplevelse! Glöm kanel i tomtegröt, här får du en hettande kanelsmak i hårt godis. Klicka hem dem för 49 spänn här.

9. Toe of Satan

Toe Of Satan

Hur länge klarar du att ha den här superstarka klubban i munnen? Klarar du fem minuter? 

Det kan möjligen vara världens starkaste klubba. Du gör det på egen risk! Här kan du klicka hem den för att anta utmaningen.

10. Hot Sauce from Hell

Hot Sauce from Hell

Krydda på maten lite extra med den här starka såsen. Några droppar räcker, men om du är en riktig våghals kan du ju utmana ödet och se hur mycket du orkar.

11. Mediumstarka chips

Starka chips

Gör festen eller fredagsmyset lite hetare. Beroende på vad du har för gräns för stark mat, så är kanske inte de här chipsen de starkaste du provat. Men de är riktigt goda iallafall!