KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

15 populära sällskapsspel – som ni kommer ha sjukt roligt med

- 21/03/2018, 11:25 -

Förfest, fredagsmys eller en vanlig hemmakväll med gänget – maxa det med ett roligt sällskapsspel. Det är faktiskt hur kul som helst.

Det finns klassiker som Monopol eller Trivial Pursuit – men det finns också så många andra brädspel och sällskapsspel. Endel är riktigt galna, endel kanske testar relationer, men alla lovar ett riktigt gott skratt.

1.  Absolut överens

Sällskapsspelet Absolut Överens

Du kanske tycker att det är självklart vilka prylar som bara måste finnas i kylskåpet – men tycker din vän, bror eller partner likadant?

Du och din lagkamrat ska svara på frågor, utan att visa svaren för varandra – för varje svar som ni får lika får ni flytta ett steg framåt. Här hittar du det populära spelet.

2. Helt hysteriskt

Helt Hysteriskt

Recensenter till det här spelet säger att det lätt blir rörigt, men sjukt kul! Inte tyst en sekund, och galna skratt lovas. 

Någon får ett ord, till exempel badboll. Nu ska du samtidigt som du är under tvång, till exempel att tala med en brytning, försöka lista ut det hemliga ordet som den spelaren fick. På spelplanen finns det lite hjälpfrågor som doft, storlek och så vidare. Du kan läsa mer om hur spelet går till här.

3. Med andra ord

Med Andra Ord för 349 kronor

Spelets titel säger en hel del, du ska beskriva det ord du får på en spelbricka med helt andra ord. Ett klassiskt sällskapsspel som är väldigt roligt, oavsett vem du spelar med. Här hittar den nyaste versionen av spelet.

4. Vad ritar Picasso?

Vad ritar Picasso?

Det här liknar ungefär Pictionary, men det här spelet har en extra liten twist. Folk som spelat det säger själva att det är ett av de roligaste sällskapsspelen.

Du får objekt som du ska rita, men måste alltså rita dem upp och ner. De övriga ska gissa vad det är, och det kan bli hur galet som helst. Spana in det här.

5. Förfest kortspel

Korspelet Förfest

Maxa förfesten med ett roligt spel – som det här för knappt en hundralapp

6. Med vilda gester

Med vilda gester

Ungefär som charader ska du gestikulera eller visa med ljud vad det är för ord du fått. Din lagkamrat ska då gissa! Här hittar du spelet för 349 kronor.

7. Prosecco Pong

Prosecco Pong

Glöm öl och beerpong – nu finns Prosecco Pong istället! Här hittar du det populära spelet.

8. Speak Out

Speak Out

Det här spelet kan du nästan inte ha missat! Och om du inte provat det ännu så bör du prova det, för det är hur kul som helst. 

Det går ut på att du ska försöka säga olika fraser, samtidigt som du har en tandläkargrej i munnen som håller den öppen. Det kanske inte låter så svårt eller särskilt roligt, men vi lovar att det är värt sina 399 kronor.

9. Throw Throw Burrito

Dodgeball möter kortspel med två burritos som huvudpersoner! Throw Throw Burrito är ett helknasigt, men lika roligt, spel som passar både familjekvällen som förfesten. 

Spelet går ut på att samla kort, tjäna poäng – och viktigaste av allt: kasta din burrito så att du träffar dina motståndare! Här kan du köpa sommarens roligaste sällskapsspel.

10. Cards against Humanity

Cards Against Humanity

Underhållande partyspel för människor med sjuk humor – hysteriskt kul där du ska lägga ihop olika ord med meningar. Lite svårt att förklara kanske, men du kan läsa mer om det här.

11. Exploding Kittens

Exploding kittens

Älskar du kattungar? Älskar du kortspelet Uno? Se hit! Exploding Kittens är ett familjevänligt kortspel som inkluderar både strategi och mycket  humor. 

Spelet går ut på att rädda din kattunge från att explodera. Om den gör det är du ute ur spelet, står du däremot ensam kvar med din katt har du vunnit! Du kommer inte vilja sluta spela! Här kan du köpa årets roligaste kortspel.

12. Sanning eller skitsnack

Sanning eller skitsnack

Kan du avgöra vad som är sant och inte? Det kanske inte alls är som du tror!

Över 400 frågor där du ska kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från helt sjuka sanningar. Massor av onödiga fakta! Klicka hem spelet här.

13. Vem i rummet

Vem i rummet

Det här spelet går ut på att du och dina vänner ska peka ut vem som är mest trolig angående det lästa påståendet.

Superkul för både förfest och middagar. Spana in spelet här.

14. Mer eller mindre

Mer eller Mindre

Är du bra på att gissa? 300 kluriga frågor som de allra flesta inte kan svara på!

Gör dig redo för en fartfylld spelkväll med Mer eller mindre som du hittar här, med massor av skratt där du helt enkelt gissar på helt sjuka saker, den som kommer närmast vinner.

15. Monopoly for millennials

Monopoly for millennials

Nu kan äntligen alla millennials också spela Monopol! Här handlar det inte om den som har mest pengar – det är den spelar som samlar ihop mest livserfarenheter som vinner!

I Monopoly for Millennials samlar du erfarenhetspoäng genom att besöka de hetaste platserna, exempelvis ett vegancafé eller ett meditationsretreat! Du inkasserar pengar när spelar besöker de platser som du var först med att utforska! Köp det klassiska Monopolspelet i ny tappning här.


Tips! 55 onödiga prylar – som du bara måste ha ändå