13 onödiga saker du vill ha – som maxar ditt hem

Unna dig själv lite smarta prylar, eller ge bort som inflyttningspresent till den som flyttar hemifrån.


Ta ditt hem till en helt ny nivå med lite nya saker! En stor badbalja till exempel, om du inte har ett badkar hemma.

1. Om du inte har ett badkar

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

2. Rullande väckarklocka

Den här klockan rullar iväg så fort den ringer  – du måste alltså hinna ifatt den för att stänga av den. Grymt bra för den som har svårt att stiga upp på morgonen. Med den här väckarklockan har du inget val.

3. Star Wars-dörrmatta

Välkomna dina gäster till den mörka sidan med den här coola dörrmattan. Perfekt för Star Wars nörden.

4. Sockervaddsmaskin

Det brukar vara några få tillfällen som erbjuder sockervadd – typ cirkusar och festivaler. Nu kan du äta sockervadd när du vill! Kolla in maskinen här.

5. Cornflakes Dispenser

Så mysigt att starta morgonen med att hälla upp en skål med cornflakes. Det här gör det dessutom ännu roligare. Ta flingorna till en helt ny nivå, med lite hotellkänsla. Finns att hitta här.

6. Fruktskål

Visste du att bananerna håller längre om de hänger? Därför är den här fruktskålen perfekt! Snygg är den också.

7. Drömmigt duschdraperi

Alla drömmer om en varm utlandssemester med varmare breddgrader. Nu kan du fejka den drömmen, i ditt eget badrum. Kolla in det snygga duschdraperiet här.

8. Ställ för skärbrädor

Organisera och håll ordning i köket! Här kan du enkelt förvara dina skärbrädor, så att du enkelt kan nå rätt bräda när det är dags för matlagning.

9. Chips- och dipskål

Spara på disk med den här smarta skålen. Du får plats med chips och två olika dipper! Du hittar den här för 149 kronor.

10. Tufft knivställ

Förvara knivarna på ett snyggt sätt – träfärgade knivblock är ju bara så tråkiga. Det här knivstället hittar du i en massa olika färger här.

11. Gör din egna neonskylt

Inred i typisk tumblr-stil och lyckas med Instagramflödet. Här kan du klicka hem neonslingor, och sedan göra din alldeles egna skylt.

12. Magiskt kuddfodral

Den här typen av kuddfodral har tagit över våra flöden och inredningsvärlden. Det är alltså paljetter som ändrar riktning när du rör vid dem eller sveper handen över. Kolla in dem här.

13. Metallåda för lådvin

Servera lådvinet på ett snyggare sätt! Fint inredningsknep och roligare än de vanliga boxarna. Spana in dem här.

14. Belysning för toalett

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur bra som helst när du måste gå på toa i mörkret, men inte riktigt vill plåga ögonen med att tända taklampan. Spana in belysningen här

15. Extra stor mugg

Större än vanliga muggar och ser ut som en jättemugg med skummande öl. Du kan såklart dricka vad du vill ur den! Hur gott låter det inte med en gigantisk kopp kaffe till exempel?Tillverkad i vit keramik och ett tryck i svart färg. Kolla in den roliga muggen här.

16. Gitarr skärbräda

Perfekt skärbräda för musikintresserade matlagningsfantaster. En tålig skärbräda i trä för bara 199 kronor, formad som en gitarr. Recensenter av den här produkten säger att den är över deras förväntningar. 

17. Orivbart toalettpapper

Skoja lite med dina vänner, eller gäster som du har på besök med det här orivbara toalettpappret. Det går helt enkelt inte att dra av! Du kan klicka hem det här

18. Vinhällare

Servera vin eller liknande på ett tjusigt och roligt sätt! Eller drick direkt ur flaskan. Kolla in den här

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!