Vinnare i Swedish Beauty Awards 2018
Den 12 april hölls galan där de bästa skönhetsprodukterna utsågs.

Nu har vinnarna utsetts i Swedish Beauty Awards – här hittar du produkterna billigast

Swedish Beauty Awards är Sveriges mest prestigefyllda tävling inom skönhet och varje år utses de bästa hudvårds- och sminkprodukterna i olika kategorier. Här hittar du vinnarna 2018!


1. Årets ansiktsbas under 250 kronor

Lumene Natural Glow Fluid Foundation ger en naturlig täckning som låter huden andas och skapar glow. Dessutom innehåller den solskyddsfaktor 20! Du hittar den här

2. Årets ansiktsbas över 250 kronor

Sensais Flawless Satin Foundation ger medel till full täckning och tack vare ljusreflekterande pigment gör den huden silkeslen och full av lyster. Du hittar den här för 349 kronor.

3. Årets läpprodukt

Filorga Nutri Filler är ett läppbalsam med tre funktioner; det är vårdande, revitaliserande samt plumpande tack vare en kollagenpeptid-booster som gör läpparna naturligt fylliga. Du hittar läppbalsamet här.

4. Årets hygienprodukt

Denna lyxiga handtvål från Björk & Berries ger huden en skonsam exfoliering med hjälp av björkbark och kisel. Tvålen doftar av vetiver, cederträ och apelsin. Här hittar du den till bäst pris.

5. Årets doft under 500 kronor

Elizabeth Arden White Tea är en krispig och elegant doft med noter av bland annat italiensk mandarin, vit iris, vitt te, salvia och tonkabönor. Den kostar 236 kronor här.

6. Årets doft över 500 kronor

Lyxjuveleraren Tiffany & Co. har släppt sin första parfym och den osar av New York-glamour. Doften är sval och sensuell med noter av citrus, iris, persika och patchouli. Det billigaste priset hittar du här.

7. Årets serum under 700 kronor

Detta serum från Comfort Zone är lugnande och stärkande serum som passar för torr och känslig hy som lätt blir röd. Här kan du klicka hem det.

8. Årets serum över 700 kronor

Verso Hydration Serum är ett fuktserum som innehåller niacamid och antioxidanter som stärker hudens skyddsbarriär, jämnar ut hudtonen och minskar porer. Du hittar det till bäst pris här – 799 kronor.

9. Årets ansiktshudvård under 200 kronor

Den här sheet masken är perfekt för sommaren! Efter en dag i solen lugnar, återfuktar och svalkar den hyn och hjälper till att bevara brännan. Masken kostar 39 kronor här.

10. Årets ansiktshudvård 200-400 kronor

Shiseidos Smart Filtering Smoother är en finishprodukt som absorberar talg så att hyn håller sig matt under dagen och ger en jämn och mjuk yta. 

Som namnet antyder så blir det nästan som ett filter, helt enkelt! Du hittar den för 200 kronor här.

11. Årets ansiktshudvård 400-700 kronor

Det här rengöringsbalmet smälter till en olja på huden och löser effektivt upp orenheter, smink och överflödigt talg. Den rengör utan att torka ut och passar alla hudtyper. Här hittar du den för 375 kronor.

12. Årets mascara

Mascaran Magna från Idun Minerals blev utsedd till årets bästa mascara. Den ger fylliga fransar med mycket volym och ska passa även känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Du hittar den för 159 kronor här.

13. Årets ögonmakeup

Anastasia Beverly Hills Subculture ögonskuggspalett har riktigt snygga färger i jordnära kulörer, både matta och med skimmer. Du hittar den här.

14. Årets nagelprodukt

Hurra för miljövänligt! Den här nagellacksremovern från Depend är minst lika bra som en "miljöovänlig" motsvarighet. Den kostar 49 kronor här.

15. Made in Sweden - kosmetik

Bästa svenska produkt blev denna overnight mask från M Picaut. Den innehåller bland annat skyddande antioxidanter, närande avokado och hyaluronsyra – ett ämne som kan binda fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt. Masken kostar 499 kronor här.

16. Årets Kroppsvård 

Detta lyxiga oljebalm från Codage exfolierar med sockerkristaller och fina riskorn. Det innehåller också sheasmör och makadamiaolja som gör huden rejält återfuktad och ger ett glow till hela kroppen. Här hittar du det.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.