Smarta saker.
Smarta saker.

9 smarta prylar – du bara måste ha i vår

Vissa saker vill man ha direkt man ser dem! Sedan undrar man om man bott under en sten när vardagen genast blir mycket enklare. Kolla in de här smarta sakerna.


Det finns så många smarta prylar! Vad sägs som att kunna raka ryggen med en extra lång rakhyvel till exempel! Så smart.

1. Öronrensare

Att peta i öronen är farligt, inte ens tops är bra. Med den här smidiga öronrensaren kan du ta bort vaxet på ett säkert sätt.

Den här prylen har varit populär i Instagram-flödet och fascinerat många. Nu kan du klicka hem en riktigt billigt – med utbytbara spiraler.

2. Badkar att ställa i duschen

Det är härligt att slappna av i ett varmt bad. Men tyvärr är inte alla badrum utrustade med ett badkar. Därför finns den här badbaljan – för vuxna!

Finns i flera olika färger. 40 procent billigare just nu. Men skynda dig, erbjudandet är tidsbegränsat. 

3. Svettpads

Det blir varmare och varmare – och kanske svettas du bara mer och mer. Det är tråkigt med fläckar på kläderna! Därför bör du klicka hem de här svettpadsen – kolla in dem här.

4. Resekudde

Med den här kudden kommer du kunna sova när som helst, vart som helst! Just nu kan du klicka hem en för bara 179 kronor.

5. Paraplyhatt

Skydda dig från regnet på ett stiligt sätt. För vem orkar hålla i ett paraply? Här hittar du en rolig paraplyhatt.

6. Raka ryggen enkelt

Om du av någon anledning vill raka ryggen, så kan du göra det på ett smidigt sätt med den här rakhyveln. Den har ett teleskopskaft, vilket alltså innebär att du kan göra den hur lång du vill.

7. Matbehållare

Förvara rester, sallader eller frukosten på ett smidigt sätt i den här behållaren. Det kommer med bestick också! Bara 79 spänn just nu.


8. Grönsakshållare

Med det här lilla redskapet slipper du råkas skära dig med den vassa kniven. Kolla in grönsakshållaren här.

9. Filter för tvättmaskinen

Det samlas alltid ludd och hårstrån i tvättmaskinen, och det är väl inte så roligt när kläderna egentligen är rena. Det här filtret samlar allting, och du kan enkelt slänga innehållet sedan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!