Onsdagens rea.
Onsdagens rea.

Onsdagens grymma deals – 13 saker du kan fynda

Veckan susar förbi – och plötsligt är det onsdag. Det är mitt i veckan, men rean avtar inte för det. Här är de bästa fynden idag.


Innan du ens hinner märka så har halva veckan gått! Just den här onsdagen innebär fler nedsatta priser. Här är våra favoritfynd.


1. Pulsklocka från Polar

Puls- och sportklockor är ett smidigt sätt att ha koll på allting som gäller din träning. Just nu kan du fynda den här grymma Polar-klockan under tusenlappen.

2. Lyxig kontinentalsäng

Sömn är så viktigt! Och då krävs en bra säng. Här är en kontinentalsäng som är anpassningsbar och har ett pocketsystem som ger extra komfort. De här sängarna är i mediumfast fasthet.

Finns i flera olika färger – och är nedsatta med hela 50 procent! Sjukt bra deal, eftersom kontinentalsängar är väldigt dyra.

3. Drönare

En drönare kan flyga i luften och fotografera omgivningen, hur smidigt som helst. Perfekt för fotografen eller hobbyfilmaren. 

Den här drönaren är vanligtvis väldigt dyr – med en summa på hela 279 299 kronor. Just nu är den nedsatt med hela 82 procent! 

Du kan alltså klicka hem den för bara 50 990 kronor. Bra deal för en superbra drönare. Läs mer om den här.

4. Snygg högtalare

Till de varma årstiderna hör musik verkligen till – tänk grillfester och häng ute på altanen, då är musik trevligt. Den här högtalaren är grymt populär och kan fyndas nu. Finns i flera olika färger.

5. Vattenkokare

En vattenkokare är väl inte det absolut roligaste man kan köpa – men när en är på rea kan det faktiskt vara värt att slå till.

Den här är dessutom ganska cool med sin genomskinliga design. Vanligtvis kostar den över tusenlappen.

6. Gamingmus på rea

Maxa spelupplevelsen med en bra och responsiv mus. Den här kommer från populära Logitech – du hittar den billigast här.

7. Stiliga skor

För en mer dressad outfit är ett par boots ett bra val. De här kommer från Ecco och är hur fina som helst i sin stilrena design. Finns i en nude färg också.

8. För kaffeälskaren

Med sitt nedsatta pris får du den här kaffekokaren för bara 1 589 kronor. Den finns i flera andra färger också!

9. Foreo Luna Mini 2

Ta bort sminket ordentligt, och rengör hyn på djupet med den här lilla prylen från Foreo. Riktigt populär bland influencers! Just nu nedsatt med 20 procent.

10. Glöm den vanliga dammsugaren

Att dammsuga själv är ju så tråkigt! Gör vardagen lite lättare med en robotdammsugare som den här

11. Till grillkvällen

Våren är här, och det innebär massa härliga grillkvällar och goda måltider. 

Här hittar du en bra grill väldigt billigt. Finns i flera olika färger.

12. Populär ryggsäck

Den här ryggsäcken rymmer allt och lite till – och är riktigt populär, även om man inte ens vet vem designern Jon Olsson är. Nedsatt i pris nu.

Grymt bra till allting från skidsemestern till weekendresan.

13. Herrsneakers från Björn Borg

Nu har du verkligen chansen att komma undan riktigt billigt. De här skorna kommer från Björn Borg – och är just nu nedsatta till 299 kronor.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!