12 lyxiga väskor
Vi har listat 12 lyxiga weekendbags som alla är nedsatta 40 procent

Vi har spanat in 12 lyxiga väskor – nedsatta med tusenlappar

Ska du iväg på en weekend eller har mycket resor inplanerade i sommar är det perfekt att packa i en snygg väska. Vi har spanat in 12 väskor som är nedsatta 40 procent och i alla köp ingår även en lyxig necessär i skinn eller mocka.


Har du funderat på att köpa en ny weekendväska till kommande resor är det perfekt att passa på nu. Dessa lyxiga väskor är nedsatta 40 procent.

1. Brun weekendbag i mocka

Spana in denna perfekta weekendbag i mocka. Sydd för hand i storleken XXL vilket gör att du rymmer mycket packning men kan ha den som handbagage. Nu nedsatt från 6 244 kronor till 2 997 kronor här.

2. Weekendbag i mörkbrunt läder

Mjukt mörkbrunt läder gör att denna väska känns otroligt lyxig, vilket den också är. Det medföljer axelrem samt att den har många mindre fack. Här blir den din just nu nedsatt till 2 995 kronor.

3. Grön weekendbag kanvas 

Bag i grön kanvas med skinndetaljer och känns väldigt klassisk och stilren. Storlek XXL och här blir den din för 1 920 kronor.

4. Stilren mörkbrun datorväska 

Har du funderat på en ny datorväska borde du verkligen spana in denna mörkbruna i läder. Den är nedsatt 40 procent,alltså blir den din för 1 920 kronor. Eller är det kanske en present?

5. Ryggsäck stor kanvas blågrå

Denna ryggsäck är en storsäljare då den både är snygg och ergonomisk. Här blir den din nedsatt 40 procent.

6. Weekendbag i färgen cognac

Denna väska i färgen cognac är just nu nedsatt 40 procent här, samt att det ingår necessär i varje köp.

7. Svart datorväska i läder

Har du funderat på en ny datorväska är det verkligen rätt läge nu då denna är nedsatt från 3 200 kronor till 1 600 kronor här.

8. Svart weekendbag i kanvas

Svart stilren weekendbag i svart med läderdetaljer. Här ingår necessär och den är perfekt för en pendlare eller person som reser mycket. Finns här för 1 680 kronor.

9. Grön ryggsäck kanvas med skinndetaljer

Här är ännu en snygg ryggsäck, denna i grönt med snygga skinndetaljer. Här blir den din!

10. Weekendväska i läder

Denna väska finns i snygg läder och är i storleken XL. Den är nedsatt 40 procent samt att du får en necessär på köpet. Här blir den din för 2 997 kronor.

11. Blå weekendväska med skinndetaljer

Hur snygg är inte denna weekendväska i blått med skinndetaljer? Vi älskar verkligen färgen och här blir den din för 1 920 kronor. Glöm ej att det ingår necessär i varje köp. 

12. Weekendväska i brun mocka

Väskor i mocka är verkligen så stiligt. Här finns denna väska nu nedsatt till 2 670 kronor.

Gå in här för att spana in fler lyxiga weekendbags. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!