Tjej och kille som ler, ölglas, högtalare
Överraska killen med ett hett sällskapsspel.

Alla hjärtans dag! 28 presenter din pojkvän kommer älska

Det spelar ingen roll om det är något speciellt som ska firas eller inte, det är alltid roligt att skämma bort sin älskling lite extra!


Här hittar du 28 förslag på presenter, från roliga och smarta grejer till romantiska presenter som helt klart kommer hotta upp stämningen mellan er!  

1. Sexigt spel

Det här spelet innehåller 400 heta utmaningar och idéer för dig och din partner, som definitivt kommer att höja stämningen. Läs mer och köp spelet här.

2. Förspels-spel

Spicea upp förspelet med det här spelet som innehåller 100 utmaningar till förspelet. Det kostar 29 kronor här.

3. Rullande väckarklocka

Brukar din kille försova sig? Då är den här väckarklockan perfekt! Den rullar nämligen iväg och du måste alltså jaga ikapp den för att stänga av den. Du hittar den här.

4. Snygg karaff med jordglob

Detta är en riktigt bra present till killen som gillar whisky! Den här snygga karaffen kommer att imponera på alla hans vänner. Du hittar karaffen här.

5. Dare duel sexspel

En riktigt bra present till din pojkvän som du även får njuta av själv. Det här spelet utmanar er att provar olika saker i sovrummet.Du hittar spelet här.

6. Groomingkit

Den här fina necessären i skinn innehåller allt man behöver för att ta hand om hår och skägg samt naglar. Perfekt till exempel för resan! Du hittar kitet här.

7. Roligt ölglas som mäter snoppen

Älskar din kille öl? Ge honom ett sådant här glas och låt honom alltid njuta av en kall öl - men hur mycket är det mätningen på glaset som får avgöra... Köp glaset här.

8. Rakförkläde

Glöm äckliga skäggstrån i handfatet – det här förklädet fångar enkelt upp allt som faller ner. Du får genast mycket mindre att städa! Ge bort förklädet här!

9. Kylbrunn

Perfekta grejen för sommaren – den här kylbrunnen kan hålla upp till 24 burkar eller små flaskor kalla, samt en  vinflaska! Du hittar den här.

10. The little cocktail box för drinkälskaren

Den här roliga boxen innehåller både recept på Gin, Tequila, Rom och Vodka. Du hittar boxen här.

11. Massageolja

Med den här massageoljan kan ni skämma bort varandra med en skön helkroppsmassage. Oljan finns i flera smaker/dofter och du hittar den här.

12. Gosig kudde

Om din pojkvän brukar ha svårt att sova när du är borta finns dessa kuddar som kanske kan ersätta saknaden lite. Här ären formad som en flickväns knä och en formad som en pojkväns bröst och arm.

13. Ninja wallet

Det här smarta multiverktyget är inte större än ett kreditkort, men rymmer 18 olika verktyg – från kapsylöppnare till skruvmejsel. Köp det här!

14. Anti-shoppingpiller

Rolig present till pojkvännen som köper alldeles för mycket kläder eller elektronik. Med dessa anti-shoppingpiller kommer han att spara pengar och bli miljonär. Du hittar dem här.

15. Minikyl

Det här smarta lilla kylskåpet är perfekt för pojkvännen som tycker det är för långt att gå till köket för att hämta läsk. Med den här minikylen har killen alltid en kall dryck nära till hands. Du hittar det här.

16. Ljusbox med bokstäver

Skriv ett kärleksfullt och personligt meddelande på den här fina ljusboxen. Bokstäverna är flyttbara så texten går att byta när du vill. Ljusboxen kostar 99 kronor här.

17. Matchande muggar

Matcha vid morgonkaffet med de här fina muggarna för honom och henne! Muggarna köps styckvis och kostar 99 kronor.

18. Älskar din pojkvän chips?

Den här snygga chipsskålen är en perfekt present om din älskling älskar chips med dipp! Den finns att köpa här.

19. Portabel högtalare

Varje semester kräver en högtalare att ta med. Denna är sjukt smart då det inte behövs några kablar eller krångliga anslutningar. Här blir den din.

20. Ge bort en korvgrill

Ärligt vilken pojkvän vill inte ha en korvgrill hemma smidig att grilla både korv och bröd i. Du hittar den här.

21. Ge bort en iskross

Låt din kille fixa sommarens hetaste drinkar med hjälp av denna iskross. Du hittar den här.

22. LED Bluetooth glasögon

Låt din pojkvän uppleva sin hemliga dröm om att vara en partykung för en dag. Med dem här solglasögonen kan du välja vilket motiv glasögonen ska ha. Klicka hem dem här nu.

23. Luftmadrass med beer pong

Ska din pojkvän ha semester i sommar är detta den perfekta madrassen att flyta runt på. Rolig pryl att ha med på grillfesten där ni kan utmana era vänner i beer pong. Köp den här för 249 kronor.

24. Reese's Crunchy

Detta godis har tagit Sverige med storm och det är helt magiskt gott. Det är ibland svårt att få tag på men här kan du köpa det och ge bort i present.

25. Romantiskt hjärta

Ge bort ett litet hjärta med en påminnelse om din kärlek för din partner. På backspegeln i bilen eller kanske i sovrummet? Här köper du denna söta kudde för 29 kronor.

26. Är din älskling en slarver? Ge honom en keyfinder!

Är din älskling en slarver och brukar tappa bort sina nycklar? Då är detta den perfekta presenten att ge bort, den finns att köpa här för 71 kronor.

27. Ge bort en proffsig portabel grill

Låt din partner känna sig som ett proffs då han kan grilla vart han vill, när han vill! Här är en säker och portabel grill. Du hittar den portabla grillen från Care of Carl här.

28. Ge bort ett cocktailset

Låt din kille blanda drinkar som ett proffs med det här cocktailsetet som innehåller allt han behöver.Klicka hem det här.

Läs även: Letar du efter present till pojkvän? Då hittar du våra bästa tips här. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.