Här är hudvårdsprodukterna och sminket vi vill ha i sommar
Hur härligt?!

Fixa sommarglowet! 15 beautyprodukter vi vill ha i sommar

Med sol, klor och saltvatten som väntar är det dags att uppdatera både sminkväskan och hud- och hårvårdsrutinerna. Här är våra favoritprodukter sommaren 2018!


Här är allt du behöver i sommarens beautyhylla! Via länkarna hittar du de billigaste priset hos prisjämförelsesajten Prisjakt.

1. Solskydd

Det viktigaste först, såklart! Detta solskydd i lätt mousseform är speciellt anpassat för ansiktet och för att ha under smink. Det kostar  här.

Hawaiian Tropics kokosdoftande sololja är en riktig sommarklassiker, men samma goda doft finns även att få som solkräm. Du hittar den billigast hos Prisjakt för .

2. Skimrande olja

Den här guldskimrande oljan är både återfuktande för huden och ger ett vackert, gyllene glow som framhäver solbrännan. Klicka hem den för  här.

3. Fuktserum

På sommaren kan det vara bra att ta det lite lugnare med syror eftersom de gör huden extra känslig för solen. Istället kan du satsa på ett bra fuktserum!

Serumet från korenska märket Mizon innehåller hyaluronsyra, ett ämne som kan binda fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt! Här hittar du det billigast.

Exuviances serum Vespera Bionic innehåller antioxidanter och vitaminer som jämnar ut hudtonen och gör hyn klarare och ordentligt återfuktad. Serumet passar även väldigt känslig hy och kostar här.

4. After sun hårvård

Även håret behöver after sun-behandling efter en dag i solen! Dessa produkter rengör håret från salt- och klorrester samt skyddar färgen och vårdar håret. 

Schampot hittar du här för  och inpackningen här för .

5. Saltvattenspray

Är du istället ute efter att skapa det där typiska strandsvallet borde du testa en saltvattenspray. Denna kommer från Sachajuan och kostar  här.

6. BB-cream

Byt ut din foundation mot något lättare! Denna gelkräm från Bareminerals är en BB-, CC- och dagkräm i ett, som både återfuktar och slätar ut hudtonen. Den innehåller även SPF 30! Klicka hem den här för

7. Flytande highlighter


En flytande highlighter är riktigt bra eftersom du även kan blanda den med din foundation eller dagkräm för att få ett härligt glow i hela ansiktet. Denna från Lancôme hittar du här för .


Ett billigare alternativ är NYX flytande highlighter som kostar 79 kronor här.

8. Estée Lauder Bronze Goddess

Den här doften är en riktig sommarklassiker som doftar bland annat kokos, mandarin, bergamott och sandelträ. Du hittar den till bäst pris här.

9. Escada Sorbetto Rosso

Varje sommar släpper Escada en limited edition sommarparfym. Årets doft är inspirerad av italienska Amalfikusten och innehåller vattenmelon, rött äpple, tiareblomma, mysk och mandarin. Den kostar  här.

10. Kroppsexfoliering

Att exfoliera huden är viktigt för att få en solbränna som varar. Den här populära exfolieringen från Codage är i form av ett oljebalm med sockerkristaller och riskorn, samt återfuktande sheasmör. Köp den här.

11. Piz Buin Tan Intensifier

Den här after sun-lotionen båda vårdar och bidrar till att dubbla pigmentet för en djupare bränna. Klicka hem den här för .

12. Brun utan sol

Vill du hjälpa solen på traven lite funkar alltid en bra brun utan sol. Denna populära BUS från James Read ger en naturlig, gradvis bränna och kommer dessutom i en riktigt snygg förpackning! 

Köp den för kroppen här och den för ansiktet här.

13. Aloe vera-gel

Det bästa när man bränt sig är en kylande aloe vera-gel – ett måste i badrumsskåpet på sommaren! Den här kostar bara  här.

14. Monoï-olja

Monoï är en olja som använts av kvinnorna på Tahiti i tusentals år för att ge både hud och hår glans. Det är en blandning av kokosnötsolja och gardeniablomma och det doftar verkligen som ett exotiskt paradis. Du hittar den här.

15. Biotherm After sun

Denna after sun-lotion är den mest populära hos Prisjakt. Det är en body milk som lugnar och återfuktar huden och gör att solbrännan håller längre. Här hittar du den till billigast pris.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.