Smarta gadgets
Vi har spanat in prylarna som kommer maxa din semester i sommar!

Här är 15 sjukt smarta gadgets som kommer maxa din sommar

Här är prylarna du inte visste att du ville ha, hur många av dessa gadgets har du sett innan? Allt från sommarens smartaste kylare, laddaren att ta med till prylen som hjälper dig att gömma sommarstugans nyckel.


Sommaren är snart här och vad känns väl härligare än prylar som kommer maxa din semester?

1. Kylbrunn

Den här brunnen kan du gräva ner i din trädgård för att hålla dryckerna kalla. Brunnen är tillverkad i återvunnen plast, så den är till och med miljövänlig. Du hittar den hos Partykungen.

2. Pizzasax

Det är inte superlätt att skära till pizzan perfekt med en kniv. Spana in denna sjukt smarta sax som fångar upp din bit automatiskt. Här blir den din för 149 kronor.

3. Supersmart klocka som påminner

Glömmer du lätt bort födelsedagar eller saker du planerat? Denna klocka kan bli din hjälpande hand då du kan lägga in i IOS allt den ska påminna om. Du kommer aldrig mer glömma saker. Spana in den här för 299 kronor.

4. Kapsylöppnare

Festens räddare när ingen har en öppnare. Väldigt bra sett att imponera på snyggingen i rummet. Här köper du ringen för 29 kronor.

5. Kompisladdare

Hur grym är inte denna sladd? Är du iväg utan möjlighet att ladda mobilen är denna sladd perfekt. Låna ström från din polare istället. Här köper du sladden för 99 kronor.

6. Nödladdare till mobilen

Under sommaren är man ute mycket och har inte alltid tillgång till att kunna ladda mobilen. Vad är då mer perfekt än en bärbar laddare att ta med i väskan? Här blir den din för 149 kronor.

7. Mobilhållare


Denna gadget finns här och är perfekt att klämma fast lite var som helst i hemmet för att kunna använda mobilen. När du lagar mat, utför någon hobby eller kör bil.

8. Ninja Wallet

Det kan vara svårt att tro, men med det här kortet får du hela 18 verktyg i ett! Den är liten och sjukt smidig att ta med överallt. 

9. Minifläkt till varma dagar

Minifläktar att ta med på sommarens alla äventyr. Kopplas till alla USB-kompatibla enheter för smidig användning. Här finns denna lilla fläkt att köpa för 29 kronor.

10. Strandmatta som är sandfri

Att chilla på en strand kan vara något av det bästa som finns – men sanden i sig är faktiskt ganska jobbig att handskas med. Därför finns den här smarta strandmattan, som gör att du slipper sanden. Sanden silas alltså igenom de små hålen, vilket gör att du är sandfri. Kolla in alla färger här.

11. iLounge kudde för komfort

Det är inte het lätt att hitta en bekväm position när man ska kolla serie på surfplattan. Spana in denna sjukt smarta kudde som maxar känslan här.

12. Vädervarnare

Denna är verkligen perfekt att ha i sommar, denna jordglob i glas visar vädret genom. Ett molnigt glas med små kristaller kommer att berätta att åskväder är på väg och ett klart glas betyder klart väder. Köp den här. 

13. Grip 'n go mobilhållare

Denna hållare placeras på rutan för att smidigt kunna navigera på skärmen. Kan även placeras på andra platser där du behöver få upp mobilen. Den finns här för 69 kronor.

14. Alkoholmätare

Hur bra är det inte att ha en alkoholmätare hemma om du är osäker på ditt skick från gårdagens kalas. Här finns den att köpa.

15. Bluetooth termos

Den utvecklade termosen är här, den är kopplad till bluetooth och håller koll på hur mycket vatten du dricker varje dag. Här köper du termosen.

Gå in här för att spana in fler smarta gadgets!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!