16 av de trendigaste klockorna just nu - här hittar du dem billigast

Du behöver sällan pynta ut mer än 2 000 kronor för en riktigt snygg och trendig klocka.


Du behöver inte lägga multum för att klicka hem en riktig snygg klocka. Nedan listar vi de populäraste klockorna från prisjämförelsesajten Prisjakt. 

1. Prisvärd klocka från Gant 

Redaktionens favorit är denna klocka från Gant som känns riktigt fräsch tack vare de guldiga detaljerna och det bruna lädret. Du hittar den här från . 

2. Stilren klocka från Armani

Stilren klocka från Armani som funkar i alla lägen. Riktigt billig är den också - du hittar den här från . 

3. Lyxig klocka från Seiko 

Snygg klocka från Seiko, som känns lyxig men ändå diskret. Du hittar den här från . 

4. Dolce & Gabbana 


Om du älskar guld är denna rätt för dig. Bakom klockan har vi det italienska supermärket Dolce & Gabbana som är kända för sin goda kvalité. Klicka hem den här från .

5. Klocka från Gant 

Om du gillar läderarmband på dina klockor men fortfarande vill ha en lyxig känsla är denna helt rätt. Du hittar den här från . 

6. Smart klocka från Seiko

Den här klockan från Seiko är också den väldigt populär och har även en väldigt smart egenskap. Klockan laddas nämligen genom dina armrörelser. Du behöver således aldrig byta batteri. Du hittar den här från . 

7. Retroklocka från Casio 


Retrokloka från Casio som både är prisvärd och håller länge. Perfekt att ha som en extraklocka när du inte orkar bära på en tyngre. Kostar från . 

8. Läderklocka från Tissot 

Stilren klocka från stora och välkända klockmärket Tissot och som passar perfekt till bröllop men funkar lika bra till en enklare outfit. Även denna har ett fullt rimligt pris och kostar från . 

9. Klocka från Casio 

Den populäraste klockan genom Prisjakt är den här klockan från Casio och du kan fynda rejält om du köper den i rätt butik. Just nu kostar den från . 

10. Svindyr klocka från Omega 

Onekligen är vi svenskar väldigt rika. Denna svindyra klocka från Omega ligger nämligen på prisjakts topp 20-lista och kostar från 

11. Seiko 

Modern klocka som blir riktigt snygg tack vare den röda detaljen. Du hittar den här från  genom prisjämförelsesajten Prisjakt. 

12. Färgglad klocka från Gant 

Här har vi klocka för den som vill sticka ut. Gants Seabrook Chrono har snygga orange detaljer och passar tillsammans med en avslappnad outfit. Den kostar från .

13. Dyr klocka från Casio 


Den dyraste klockan på denna lista är den här från Casio med en prislapp från . Klockan är väldigt stryktålig och passar således perfekt om du är den som inte sitter framför datorn hela dagarna. 

14. Certina 

Lyxig klockan från Certina med en blå urtavla, vilket lyfter klockan flera steg. Du hittar den här från .

15. Diskret läderklocka från Gant 

Diskret läderklocka från Gant med ett rimligt pris och en snygg detalj i form av den blåa sekundvisaren. Du hittar den här från . 

16. Lyxig klocka från Armani 

Lyxig klocka från värstingen Armani. Men trots det välkända märket är klockan väldigt billig. Du hittar den här från  och passar perfekt till de finare tillställningarna.

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!