Sommarens härligaste picknick
Vad är väl härligare än en picknick med nära och kära i sommar?

13 prylar du behöver till den perfekta picknicken i sommar

Planerar du en härlig picknick? Här är grejerna du inte få glömma köpa inför sommarens bästa picknick med nära och kära.


Här är prylarna som kommer maxa din picknick en varm sommardag med vänner. 

1. Kylbox

För en riktigt bra picknick krävs en riktigt bra kylbox. I boxen kan du hålla allt från maten till drycken kall. Här blir kylboxen din just nu för  hos Prisjakt.

2. Uppblåsbar soffa

Vad är bättre än en filt när du ska vila under din picknick? Jo, en uppblåsbar soffa såklart. Här blir den din just nu för det grymma priset .

3. Bärbar högtalare

För att tonsätt din underbara picknick med din favoritmusik krävs en högtalare som är enkel att ta med sig. Den här perfekta picknick-högtalaren med bra ljud blir din för  .

4. Grill

Att grilla är givet för en riktig bra picknick. Dessutom blir det enklare om den är lätt att bära påväg till parken. Den här smidiga grillen blir din här för  .

5. Vattenflaska

Varannan vatten kan vara en bra grej när du är ute i sommarsolen. Vad passar då bättre än en stilren och bra vattenflaska för att hålla vattnet kallt? För  blir denna picknickflaska din.

6. Termoskanna

Håll kaffet varm med en riktigt bra och snygg termos. För vem vill inte ha en god kopp kaffe på sin picknick? Denna termoskanna blir din för hos Prisjakt för  .

7. Ljus

När mörkret börjar falla över din härliga picknick kan det vara trevligt att med några ljus. Och varför inte satsa på ljus som går på batterier och dessutom går att byta färg på. De här ljusen blir dina för  .

8. Färgglada skålar

Med bra skålar kommer du långt på din picknick. Dessa färgglada skålar blir dina hos Prisjakt för  .

9. Premium redskapsset från Weber

Att grilla med grymma verktyg är något som både höjer känslan och gör det roligare. Spana in dessa verktyg här som blir dina för  .

10. Tofflor från Birkenstock


Något som är viktigt är vilka skor man har på sig till picknicken för maxad stämning. Vad passar väl bättre än grymma tofflor från Birkenstock? Här kan du köpa dessa just nu för  . Finns i flera olika färger. 

11. Kubbspel 

Ta med ett kubbspel för att ha lite extra roligt tillsammans. Här finns detta kubbspel för  .

12. Porslin från Rörstrand

Höj stämningen på picknicken och ta med riktgt porslin att servera snacks eller tillbehör i. Här kan du köpa dessa vackra skålar från Rörstrand för  .

13. Picknickkorg

Något som är viktigt att ha med är en klassisk korg att packa all den goda maten i samt något mjukt att sitta på. Här finns detta set för  .

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!