Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

13 roliga prylar – för sommarens bästa fest

Är det dags för dig att styra fest? Klart du ska maxa och fixa den ultimata sommarfesten!

Prylar till sommarfest.

Gör en vanlig hemmafest lite roligare med några somriga saker.

1. Kylbrunn att gräva ner

Kylbrunn

Den här smarta kylbrunnen grävs ner i marken och håller upp till 24 burkar eller småflaskor kalla, samt en vinflaska. Den finns att köpa här.

Det här kan vara det absolut grymmaste sättet att servera en öl på. Senaste veckorna har kylbrunnen blivit populär, så skynda dig innan den tar slut.

2. Kran till vattenmelon

Vattenmelon kran

Sätt fast den här kranen på en vattenmelon, ös sedan ut innehållet, det vill säga fruktköttet, och fyll på med valfri dryck. 

När du gjort det så är sommarens drink klar att serveras. Hur gott? Den kostar bara 149 kronor och du hittar den här. Återigen ett sjukt coolt sätt att servera goda sommardrinkar på.

3. Klassiskt Beerpong

Beerpong

Beerpong är alltid lika kul, och ett vinnande koncept på alla sommarfester. Du hittar det här klassiska beerpong-kitet här för 99 kronor.

4. Spin The Shot

Spin the shot

Enkelt och roligt partyspel! Det kostar 99 kronor här. Du snurrar alltså pilen, och den person som den pekar på få ta en shot.

5. Fishbowl

Fishbowl

Blanda en god bål och servera i en klassisk "fishbowl"  – den här rymmer tre liter. Köp den här för 99 kronor. Extra långa sugrör hittar du här.

Ett roligt sätt att servera bål eller drinkar på! Dessutom kan alla dricka ur den tillsammans, om ni nu skulle vilja det. 

6. Uppblåsbar palmkyl

Palmkyl

Fyll den här lilla kylen med is och vatten och låt den hålla dryckerna kalla under festen. Du hittar palmkylen här för 299 kronor.

7. Prosecco Pong
Prosecco pong
Byt ut ölen och muggarna mot det mycket festligare prosecco pong! Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

8. Partymuggar i amerikansk stil

Amerikanska partymuggar

De klassiska partymuggarna i rött och blått. Klicka hem dem i storpack här!

9. Markörer för glasen

Glasmarkörer till festen

Tappa aldrig bort ditt glas! Nu kan ingen skylla på att hen trodde det var hens glas när du hittar det tomt på dryck... Här hittar du de söta markörerna.

10. Shot Pong

Shot Pong

Här är en miniversion av det populära spelet BeerPong – i det här får du istället ta en shot! Hur kul som helst, och lite halvtråkigt om du förlorar. Eller? Kolla in det här.

11. Klassiskt kubb

Spelet kubb och låda med handtag

Det tidlösa utespelet kubb är en riktig klassiker! Självklart ska det även vara med på sommarfesterna. Här hittar du det för 299 kronor.

12. Partytält

Partytält under 500 kronor

Ett partytält på gården är grymt praktiskt om det är lite halvdåligt väder eller om det är oerhört varmt ute – så kan du och dina vänner chilla där under. Det här är dessutom riktigt billigt

13. Kirra härliga drinkar

Flamingopinnar

Härligt att bjuda på färgglada drinkar när gästerna kommer! Dessa flamingopinnar maxar verkligen stämningen. De finns här för 39 kronor.