Smarta prylar till sommaren 2018.
Spana in dessa lifehacks och och prylar som kommer göra sommaren 2018 till den bästa någonsin.

23 vardagshacks – prylar som får dig spara sjukt mycket tid i sommar

Spana in dessa prylar och lifehacks som gör att du kan spara massor av tid i sommar och istället göra allt härligt du vill.


Vi har listat 23 smarta prylar som kommer förenkla ditt liv och spara tid.

1. Tändare med öppnare 

Slipp springa omkring och leta efter en öppnare! Du har säkert öppnat en ölflaska med hjälp av en tändare förut. Nu kan du öppna flaskan utan att förstöra tändaren. Hur bra? Här hittar du den

2. Refill-flaska för parfym

Det är ju ganska jobbigt att släpa med sig en hel parfymflaska i glas i handväskan eller på resan. Då är det himla smart att ha en sådan här liten refill-flaska som du enkelt fyller på med din egen parfym. Köp den här.

3. Flytande serveringsring

När du svalkar dig i poolen vill du såklart gärna ha något ätbart nära till hands så du slipper lämna vattnet! Du hittar den här för 149 kronor.

4. Stålkuber som kyler drinken

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter och späder ner din drink. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

5. Flingförvaring

Den här behållaren för flingor är både smart, du undviker spill och det är snyggare än att ha flingpaketen framme. Du kan köpa den här.

6. Gigantisk flytmadrass

Vill ni höra ett sjukt bra lifehack? Köp hem denna och vännerna kommer garanterat vilja hänga hos dig, så slipper du förflytta dig i sommar. Du hittar den här.

7. Kylbrunn som håller drickan kall

På sommaren när man vill njuta av en kall öl eller annan dryck är den här kylbrunnen en riktig räddare. 

Du sänker helt enkelt ner den i jorden, till exempel i trädgården, och får plats med 24 burkar eller småflaskor och en vinflaska. Klicka hem den här.

8. Nyckelring med tumstock

Du vet när man får ett plötsligt behov av att mäta något men inte har någon tumstock? Det problemet kommer aldrig uppstå om du har en nyckelring med en 50 centimeters tumstock på. Nyckelringen kostar 29 kronor och finns här.

9. Slushmaskin

Finns det någon somrigare dryck än slushies? Spara massor av tid och slipp göra drinkarna. Maskinen hittar du här.

10. Pizzasax 

Med den här pizzasaxen kan du enkelt klippa upp en slice och placera den på tallriken utan att kladda eller spilla ner allt.

11. Ninja wallet

18 verktyg i ett! Med det här smarta multiverktyget i form av ett kreditkort kommer du kunna fixa det mesta. Klicka hem det här.

12. Snapsbärare

Spara tid genom att få med alla snaps på en gång inför kräftskivan. Den är dessutom väldigt mysig i designen. Här finns den för 99 kronor.

13. Getingracket

Ta kål på getingarna som stör din rofyllda sommarmiddag med detta elektriska racket. Köp den här för 39 kronor.

14. Nageltorkare 

Med den här nageltorkaren som ser ut som en mops blir dina naglar torra snabbt efter att du målat dem. Du stoppar naglarna under munnen på mopsen och den blåser kylig luft på dig

15. Mugg med plunta

Är du i akut behov att att få med dig både muggen och pluntan? Ja men då är denna perfekt för dig! All dryck du behöver på samma gång. Här finns den för 99 kronor.

16. Kran till vattenmelon

Servera en läskande dryck ur en vattenmelon, med den här kranen som gör en vattenmelon (eller annan passande frukt) till en perfekt drinkdispenser. Sparar tid! Du hittar den här för 149 kronor.

17. Sushi bazooka

Att göra egen sushi kan vara lite svårt och pilligt, men med det här verktyget blir det hur enkelt som helst! Klicka hem en sushi-bazooka här.

18. USB-kyl

Slipp avbryta jobb eller spel för att gå till kylen och hämta en kall dricka. Med den här minikylen, som du pluggar in med USB, ståendes på skrivbordet har du alltid en god dryck till hands. Kylen kostar 299 kronor.

19. Frysbart glas

Med det här smarta glaset håller sig drycken kall upp till tre timmar! Klicka hem det här.

20. Chips- och dippskål

Är du lite lat vet du ju hur jobbigt det är att behöva sträcka sig efter både chips och dipp i olika skålar. Då är detta lösningen. Den smarta skålen hittar du här.

21. Helium på tub

Spara sjukt mycket tid och ha helium på tub hemma. Hur härligt att snabbt blåsa upp ballongerna så du har ti till annat? Här finns tuben!

22. Roliga underlägg

Är du sugen på skägg men orkar inte vänta tills det växer ut? Spana in dessa underlägg med galna bilder som finns att köpa här för 99 kronor.

23. Korvgrill

Om du gillar korv med bröd är det här definitivt prylen för dig. Det är en korvgrill som grillar korven och brödet samtidigt och du kan köpa den här.

Fler riktigt smarta prylar kan du hitta här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.