Studenter som skrattar. Nocco, hörlurar, dator, väska
Spana in denna lista med 18 saker som garanterat kommer underlätta under dina studieår.

Ska du plugga i höst? Här är 18 saker du behöver

Har du kommit in på utbildningen du ville i höst? Grattis - vi har listat 18 saker du behöver inför dina kommande studentår!


Att plugga är något av det roligaste man kan göra i livet, men samtidigt något av det jobbigaste. Långa dagar med mycket pluggande som kräver både disciplin och koncentration. Därför har vi gjort en lista med prylar som garanterat kommer underlätta för dig! 

1. Energidryck

Ska du börja plugga i höst behövs det en rejäl energipåfyllning i omgångar. Som till exempel energidryck. Köp ett helt flak med Nocco för

2. Laptop


En bärbar dator är nästan ett måste för att plugga. Gärna en lätt som du kan bära till och från skolan utan problem. Köp en Macbook Air här för

3. Surfplatta

Om du inte orkar släpa på en laptop kan en surfplatta vara ett bra alternativ, till exempel när du behöver ta anteckningar på föreläsningen. Här kan du klicka hem en iPad 9.7" för 

4. Väckarklocka

När man pluggar gäller det att gå upp tidigt inför föreläsningarna, samtidigt som det blandas med sena kvällar av nollning och studentfester. Då behövs en väckarklocka! Denna väcker dig naturligt genom att den gradvis ljusnar. Lampan från Philips finns här.

5. Moccamaster

Kanske studentens bästa vän, kaffet! Något många dricker i mängder för att hålla energin uppe. Unna dig en Moccamaster för ett sjukt gott kaffe under studenttiden. Denna kommer från Moccamaster och finns här.

6. Kaffehållare

Som student gäller det att hålla i pengarna, spara in rejält genom att ta med ditt eget kaffe på morgonen. Denna hållare kommer från Stelton och är både snygg och sjukt praktiskt med klicklocket. 

7. Datorväska

Denna datorväska är så stilren och blir din här för

Eller kör på ett klassisk skydd så datorn inte får onödiga skador. Här finns dessa snygga för 

8. Kalkylator

Ska du läsa något där matte ingår i studieplanen? Då måste du ha en riktigt bra kalkylator. Här hittar du det bästa priset på den här kalkylatorn, som är en av de populäraste på marknaden. 

9. Hörlurar från Urbanears

Japp detta är även ett måste under studenttiden. Grymma hörlurar att stänga ute allt ljud så du kan gå all in i pluggandet, överallt. Dessa finns i många olika färger och de finns här för 

10. Väska från Malene Birger

Kicka igång skolstarten eller höstens jobb med en ny väska! Denna från Malene Birger är verkligen så snygg! Här finns den att köpa för 

11. Nya sneakers

Nya sneakers inför hösten känns som ett måste. Dessa från Gazelle är så snygga och finns i många olika färger i både herr och dam. Spana in alla här för bäst pris

Eller kör på ett par Adidas Original NMR som finns i många olika färger för både dam och här. Till marknadesn bästa pris här.

12. Powerbank



Perfekt att ha om du glömmer laddare eller inte sitter nära ett uttag. Denna laddar upp till 40 timmar extra vilket är perfekt. Den finns här för 

13. Pannband med inbyggda hörlurar

Ska man prestera på topp är det viktigt att få sin skönhetssömn. 

Det här mjuka pannbandet är perfekt om du delar säng med någon som snarkar, eller om du tycker om att lyssna på någon när du ska somna. Det har nämligen inbyggda hörlurar!

14. Lenovo Yoga

Den här tunna och smidiga laptopen med roterbar skärm är perfekt för den som ska plugga till exempel media. Finns här till marknadens bästa pris.

15. Parfym inför hösten

Herrparfym från Chanel! Denna parfym toppar listorna med sin manliga, dova doft. Hur härligt att kicka igång hösten med en ny doft? Här finns den att köpa för 


Damparfym från Giorgio Armani. En av de hetaste dofterna ute och den passar perfekt inför hösten. Här finns den.

16. Steamer

Om du flyttar i samband med dina studier kan det vara smart att underlätta de vanliga sysslorna. Med en steamer får du bort varenda veck riktigt snabbt! Klicka hem den här!


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.