Tjej med rött läppstift, tjej med rosa väska
Skönhetsprylarna du inte vill vara utan hösten 2018.

12 trendiga beauty gadgets – som alla vill ha just nu

Nu efter sommaren handlar det om att få tillbaka sitt glow, bleka tänderna efter all söt dryck samt få ryggens spänningar att släppa. Vi har spanat in 12 beauty gadgets alla pratar om.


Har du hört om alla dessa prylar innan? Perfekta att använda nu i höst. 

1. Elektrisk trådepilator

En elektronisk epilator med tråd som drar upp dina strån smidigt. Perfekt för dig som inte orkar raka benen så ofta som du vill. Den blir din här för 249 kronor.

2. St Tropez self tan lotion

Föredrar du att smörja dig med lotion än vanlig BUS är detta den perfekta produkten för dig. Priset är grymt, här kostar den 129 kronor.

3. Koppning-set

Har du stela leder samt dålig blodcirkulation borde du verkligen testa koppning. En populär massage som kommer öka din blodcirkulation. Passa på innan dealen går nu, nu finns de här för 129 kronor.

4. Apparat mot celluliter

En smidig anticellulit-apparat med vakuumkopp och roller som förfinar din hud och minskar död hud. Visst är man fin precis som man är, men det är heller inget fel med att testa. Här finns apparaten just nu för 299 kronor.

5. Vårdande hår-kit

Är ditt hår slitet efter sommaren? Hur härligt låter det då att unna sig en mjukgörande behandling. Här får fu hårolja, schampo och balsam med vårdande ingredienser. Köp kitet här hos Lets deal.

6. Akupunktur och massagematta

Har du knutar och känningar  i ryggen? Hur skönt låter det inte med en massagematta. Den får igång blodcirkulationen. Den lindrar dessutom sömnproblem. Just nu nedsatt 50 procent.

7. Gel mot ärr och bristningar

Har du bristningar eller ärr du inte trivs med? Vi har hört talas om denna produkt och hört att den är riktigt bra. Köp och testa här för 159 kronor.

8. Kräm för spruckna hälar

Har du spruckna hälar efter en sommar i sand och vatten? Det går smidigt att lösa med denna kräm som går in på djupet och reparerar. För 149 kronor blir den din, och dina lena fötter kommer tillbaka. 

9. Stylingverktyg från Bosch

I detta kit får du både en hårfön samt plattång från det populära märket Bosch. Värda 1000 kronor men här blir båda dina för endast 579 kronor. Skonsamma för håret, men glöm inte värmeskyddet. 

10. Dermaroller

Denna roller hjälper hudens föryngrande egenskaper. De små nålarna stimulerar produktionen av kollagen och elastin för att motverka rynkor. Dealen är begränsad så passa på. Finns att köpa här för endast 159 kronor.

11. Tandblekning

Hur smidigt att kunna bleka sina tänder hemma? Denna tandblekning från Cougar finns som både Whiteking kit samt penna.

12. Massagematta för fötterna

Hur skön ser inte denna massagematta ut? Den lindrar smärta i kroppen då varje kroppsdel  går att stimulera under fötterna (zonterapi). Verkligen en bra lösning och här blir mattan din.

Gå in här för att att spana in fler beauty-gadgets du inte vill missa.

/
Rea
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Caia Cosmetics bästa skönhetsprodukter att fynda på rea – passa på

16 Nov 2023, 10:46

Singles Day 2023: Här är butikerna som har rea – ska du shoppa?

6 Nov 2023, 00:00
Snart är det dags för Black Friday och den stora rean som kickar igång julhandel, men rean smygstartar med Singles Day redan nu på fredag! Vilka erbjudanden finns då under Singles Day? Du hittar svaren här!

Så hittar du de billigaste kontaktlinserna – 3 tips

20 Sep 2023, 08:54
I en värld där vi ständigt strävar efter att förenkla vår vardag, har kontaktlinser blivit ett självklart val för många som söker en lösning på sitt synproblem. Därför har vi samlat 3 tips för att hitta de bästa och billigaste kontaktlinserna online.

Kundklubben Zalando Lounge ger dig unika erbjudanden

11 Maj 2022, 10:01
Vad är det egentligen som är så bra med Zalando Lounge? Vi reder ut frågorna och förklarar hur tjänsten fungerar.

Hjälpmedel för amning

11 Maj 2022, 09:26
Vi har letat fram produkter som hjälper dig med amningen. Gör det mer bekvämt och låt pappan ge barnet mjölk ibland.

Fynda produkter till sommarens grillning - upp till 75% rabatt

9 Maj 2022, 13:49
Tips till dig som ska grilla i sommar. Hitta praktiska produkter som gör grillandet lite mer njutningsfullt.