Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 genomtänkta presenter – att ge bort till ditt syskon

- 05/09/2018, 15:01 -

Letar du efter den bästa presenten till ditt syskon? Här ger vi dig 20 tips på grymma saker som du kan ge bort till din bror eller syster.

Tjej som får present, två personer som cyklar

Presenten till ett syskon vill man verkligen ska uppskattas. Då är det oftast något som den skulle behöva i vardagslivet. Här har vi samlat 20 saker som ditt syskon verkligen kommer känna är genomtänkt och garanterat uppskatta.


1. Prosecco-pong
Prosecco pong

Hur kul att ge bort ett Prosecco-pong i present till ditt syskon? Höjer stämningen på alla kommande fester och finns att köpa här.

2. Chokladfontän 

Älskar ditt syskon choklad så är detta den perfekta presenten att ge bort. Tänk hur många härliga kvällar ni kan ha med denna chokladfontän. Här hittar du den

 3. Cards Against Humanity

Cards against humanity spel

Det här spelet kallas för ett "Party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer och köp spelet här. Perfekt present!

4. Dryckeshållare

Dryckesdispenser

Ge bort en dryckeshållare att servera fördrinkar och annat gott i. Verkligen en rolig present. Du kan även köpa till lite olika drycker att ge bort samtidigt. Här finns den för endast 199 kronor.

5. Bordsbelysning

Skapa en mysig stämning i vardagsrummet eller köket med dessa små lampor i form av diamanter. Här kan du hitta dem för 99 kronor.

6. Salt- och pepparkvarn

Smart och snygg salt- och pepparkvarn. Krydda din mat med en enkel knapptryckning. Köp dem här. 

7. Hållare för surfplatta

Ditt syskon älskar säkert att titta på film eller serier på sin surfplatta men har tröttnat på att hålla upp den med händerna. Med den här hållaren som man kan fästa på sängkanten eller bordet kan din bror eller syster ha händerna fria. Här hittar du den.

8. Snacksplate

Perfekt för fredagsmyset och du slipper en stor hög med disk.Här köper du den.

9. Elektrisk tändare

En tändare som du använder hur många gånger som helst genom att bara ladda upp den igen. Köp den här.

10. Om hen inte har ett badkar

Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

11. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet.

När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här. Väldigt kul grej att ha i hemmet. 

12. Bokstavstavla

Kanske den ultimata presenten att ge bort? Skriv namn, eller en annan fin mening i texten! Här kostar den 149 kronor.

13. Doftljus

Visa din uppskattning mot ditt syskon. Köp ljuset här.

14. VetekuddeVetevärmare

Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Perfekt att ge bort nu när det börjar bli kallare ute. Den kostar 199 kronor här.

15. Pizzabricka med slicer

Med denna uppsättning blir det enklare att äta pizza. Här köper du brickan och slicern.

16. Roligt shotglas

Roligt och något förvirrande shotglas som kommer att locka fram många skratt. Här köper du det.

17. Gigantisk nalle

Gigantisk nalle

Vi alla minns när Dasha Girine gav sin pojkvän denna gigantiska mjukisnalle och vi tycker fortfarande att det är en perfekt present. Här finns den att köpa.

18. Quiznödig

Perfekta frågespelet för hemmakvällen med familjen. Köp det här.

19. Korttrick 

Bjud familjen eller vännerna på en show med korttrick som kommer få dem att tappa hakan. Här hittar du det för 99 kronor.

20. Uppladningsbara värmeljus

Med de här LED-ljusen behöver du inte vara orolig över om du verkligen blåste ut ljusen efter myskvällen. De slocknar av sig själva när laddningen har gått ur. Det enda du behöver komma ihåg är att ladda ljusen igen. De finns här för 299 kronor.

Läs även: 13 galet roliga presenter – till ditt syskon

23 roliga presenter till din bror

Nyheter24