Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

20 genomtänkta presenter – att ge bort till ditt syskon

- 05/09/2018, 15:01 -

Letar du efter den bästa presenten till ditt syskon? Här ger vi dig 20 tips på grymma saker som du kan ge bort till din bror eller syster.

Tjej som får present, två personer som cyklar

Presenten till ett syskon vill man verkligen ska uppskattas. Då är det oftast något som den skulle behöva i vardagslivet. Här har vi samlat 20 saker som ditt syskon verkligen kommer känna är genomtänkt och garanterat uppskatta.


1. Prosecco-pong
Prosecco pong
Hur kul att ge bort ett Prosecco-pong i present till ditt syskon? Höjer stämningen på alla kommande fester och finns att köpa här.

2. Chokladfontän 

Älskar ditt syskon choklad så är detta den perfekta presenten att ge bort. Tänk hur många härliga kvällar ni kan ha med denna chokladfontän. Här hittar du den

 3. Cards Against Humanity

Cards against humanity spel

Det här spelet kallas för ett "Party game for horrible people" och är riktigt roligt. Man läser upp ett påstående där ett eller flera ord saknas, och de andra spelarna ska fylla i med det mest opassande/roligaste alternativet. Läs mer och köp spelet här. Perfekt present!

4. Dryckeshållare

Dryckesdispenser

Ge bort en dryckeshållare att servera fördrinkar och annat gott i. Verkligen en rolig present. Du kan även köpa till lite olika drycker att ge bort samtidigt. Här finns den för endast 199 kronor.

5. Bordsbelysning

Skapa en mysig stämning i vardagsrummet eller köket med dessa små lampor i form av diamanter. Här kan du hitta dem för 99 kronor.

6. Salt- och pepparkvarn

Smart och snygg salt- och pepparkvarn. Krydda din mat med en enkel knapptryckning. Köp dem här. 

7. Hållare för surfplatta

Ditt syskon älskar säkert att titta på film eller serier på sin surfplatta men har tröttnat på att hålla upp den med händerna. Med den här hållaren som man kan fästa på sängkanten eller bordet kan din bror eller syster ha händerna fria. Här hittar du den.

8. Chips- och dipskål

Bekvämare kan det inte bli när du har snacksskålen med dipskålen hängandes på kanten. Du slipper sträcka dig efter flera olika skålar när du har hittat den bästa positionen i soffan. Här kan du köpa skålarna.

9. Irish coffee-set

Irish coffee set

Kanske älskar ditt syskon kaffedrinkar, ge bort ett set att servera drycken i. Du kan klicka hem setet här för 199 kronor.

10. Om hen inte har ett badkar

Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

11. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet.

När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. Köp vädervarnaren här. Väldigt kul grej att ha i hemmet. 

12. Färgskiftande bokstavstavla

Kanske den ultimata presenten att ge bort? Skriv namn, eller en annan fin mening i texten! Här kostar den 299 kronor.

13. Bagagevåg

Något av dina syskon packar alltid för mycket kläder i resväskan. Med den här bagagevågen kan de väga sin väska innan avfärd för att undvika problem vi incheckningen. Här hittar du den.

14. VetekuddeVetevärmare

Den här gosiga björnen värmer du mikron så håller den dig varm. Dessutom doftar den svagt av lavendel. Perfekt att ge bort nu när det börjar bli kallare ute. Den kostar 199 kronor här.

15. Ostverktyg

Ost kan vara det perfekta tilltugget en mysig kväll. Men då kan det behövas riktiga verktyg för att skiva och servera. Det här setet ger dig det som behövs för att enkelt förbereda osten. Här finns setet för 149 kronor.

16. Shotglas

Klassiska men snygga shotglas som alltid uppskattas. Dessa shotglas blir det perfekta tillskottet till festen. Här finns de att köpa.

17. Gigantisk nalle

Gigantisk nalle

Vi alla minns när Dasha Girine gav sin pojkvän denna gigantiska mjukisnalle och vi tycker fortfarande att det är en perfekt present. Här finns den att köpa.

18. Kökständare

Få till den rätta ytan på mat och desserter eller tänd grillen med hjälp av den här enkla kökständaren. Tändaren hittar du här.

19. Korttrick 

Bjud familjen eller vännerna på en show med korttrick som kommer få dem att tappa hakan. Här hittar du det för 99 kronor.

20. Uppladningsbara värmeljus

Med de här LED-ljusen behöver du inte vara orolig över om du verkligen blåste ut ljusen efter myskvällen. De slocknar av sig själva när laddningen har gått ur. Det enda du behöver komma ihåg är att ladda ljusen igen. De finns här för 299 kronor.

Läs även: 13 galet roliga presenter – till ditt syskon

23 roliga presenter till din bror

Nyheter24